Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupione konto

s0sna1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem konto w lolu, jak wiadomo kontami handlować nie można, zmieniłem e-mail, hasło, mam passy do supportu, ale wiadomo można przywrócić sobie konto pisząc do supportu i udowadniając im, że to twoje konto, podawając tam różne szczegóły. Teraz pytanie, czy w jakiś sposób można w 100% uniknąć tego? Kto wie co komu odbije kiedyś, a nie chciałbym konta stracić.

Opublikowano

Musiałbyś mieć info własne do odzyskania konta, najlepiej kup RP zostaw paragon i sprawdz checkerem pierwsze kupione postacie + kiedy zostały kupione = data załozenia konta + warto znac kraj w ktorym zostal zalozony czyli jesli kupiles od polaka to najprawdopodobnie Polska xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mogles sie spytac zanim kupiles to konto,

Moze to byc uczciwy sprzedawca, albo i nie.

I tak moze odzyskac konto w kazdej chwili, jesli on je w ogole zakladal.

Jak okaze sie nieuczciwy to nie ma wyjscia z tej sytuacji, wszelkie starania zakoncza sie perma banem na konto

Opublikowano

Ryzyko bedzie zawsze , przed zakupem warto bylo zawsze pogadac z gosciem. W razie czego jedynie co mozesz zrobic to przygotowac sobie ss y ze to konto kupiles wiec w razie czego riot je zbanuje wiec sprzedajacemu nie bedzie sie oplacalo go zabierac

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...