Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Livaria - Zasponsoruj Mnie!

StrongBerry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aryman tak się wypierał że Melivia nie jego i nie ma nic z tym wspólnego, a jednak :D

Myślałem że skończyłeś z serwerami :D

Ogólnie, wspominam dobrze serwer Arymana jakim była Ahrimania, grałem potem na każdej odsłonie serwera.

Polecam ze względu na doświadczenie.

Powodzenia z kolejnym projektem.

Opublikowano

Aryś mordo, przecież mówiłeś, że nie wypaliło, hah :D

Polecam jak najbardziej ze względu na Arymana :v

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Aryman tak się wypierał że Melivia nie jego i nie ma nic z tym wspólnego, a jednak :D

Myślałem że skończyłeś z serwerami :D

Ogólnie, wspominam dobrze serwer Arymana jakim była Ahrimania, grałem potem na każdej odsłonie serwera.

Powodzenia z kolejnym projektem.

@Algade

Nie wypierałem się, tylko nie chcę być z nią kojarzony, bo po co?

Melivia i tak powróci, w nowym, lepszym stylu.

Metin kończy sam ze sobą, nie trzeba tutaj mówić nic więcej. Trzeba odbudować scenę Metina.

Dziękuję za ciepłe słowa, oraz pozdrawiam - Aryman.

/// Oddaję konto właścicielowi.

JFf7oYo.png

Opublikowano

Nastawieni jesteście pod zarobek i macie gdzieś komunikację z ludźmi, a w szczególności 'technik' jeśli w ogóle cię można tak nazwać, który  na tym waszym gg cytuję " Nie rozumiem w czym przeszkadza Ci brak ts'a, aż tak bardzo chcesz poznać mój głos czy co.." No nie po co mi twój głos przecież masz 18 lat i może twój brat albo ktoś ze mną pisze i będę z nim robił biznesy... Ktoś po coś ten ts stworzył prawda ?  A do tego brak numeru telefonu? Nie widzę tutaj żadnego profesjonalizmu.. Pisząc 'zwykłego użytkownika' macie na myśli dzieciaka z bogatej rodziny i chcecie go wykorzystać.. Ludzie otwórzcie oczy i pomyślcie zanim ktoś z was tym ludziom będzie chciał pomóc lub współpracować z nimi. To są fakty i nie chcę żeby ktoś się na tych osobach przejechał i oczywiście nie mogę ich polecić. 

Opublikowano

Nastawieni jesteście pod zarobek i macie gdzieś komunikację z ludźmi, a w szczególności 'technik' jeśli w ogóle cię można tak nazwać, który  na tym waszym gg cytuję " Nie rozumiem w czym przeszkadza Ci brak ts'a, aż tak bardzo chcesz poznać mój głos czy co.." No nie po co mi twój głos przecież masz 18 lat i może twój brat albo ktoś ze mną pisze i będę z nim robił biznesy... Ktoś po coś ten ts stworzył prawda ?  A do tego brak numeru telefonu? Nie widzę tutaj żadnego profesjonalizmu.. Pisząc 'zwykłego użytkownika' macie na myśli dzieciaka z bogatej rodziny i chcecie go wykorzystać.. Ludzie otwórzcie oczy i pomyślcie zanim ktoś z was tym ludziom będzie chciał pomóc lub współpracować z nimi. To są fakty i nie chcę żeby ktoś się na tych osobach przejechał i oczywiście nie mogę ich polecić. 

@Gill1

Nie wypowiadaj się na temat, o którym nie masz pojęcia.

Każdy serwer Metina w Polsce funkcjonuje jeszcze tylko dlatego, że kręci mu się IS. Na naszym rynku nie istnieje pojęcie "serwera dla graczy" - wtedy nie tworzy się funkcji IS, a niestety ma ją każdy serwer... Poza tym jakikolwiek zarobek to nie jest coś złego.

Brak numeru telefonu? Nie widzę potrzeby podawania go publicznie, jeśli ma go przewinąć kilkaset osób twojego pokroju, nie ma to sensu. 

Każda osoba, która miała styczność na zasadzie współpracy, powie Ci, że kontakt jest bezproblemowy - czy to telefoniczny, czy internetowy, czy realny.

Pisząc "zwykłego użytkownika", mamy na myśli "zwykłego użytkownika", nie szukamy tutaj komercyjnych sponsorów, w takim wypadku udalibyśmy się do kogoś pokroju True (oczywiście nic do niego nie mamy).

W przypadku TS sprawa wygląda tak samo.

Jeśli już nie widzisz tutaj żadnego profesjonalizmu, przynajmniej Ty zachowaj go choć w małym stopniu, póki co tego nie robisz.

JFf7oYo.png

Opublikowano

Jakieś wstępne informacje na temat serwera możecie zdradzić?

Dla mnie serwer Arymana był najlepszy (Ahrimania) dlatego ucieszyła mnie informacja, że znów coś planuje stworzyć.

Opublikowano

Jakieś wstępne informacje na temat serwera możecie zdradzić?

Dla mnie serwer Arymana był najlepszy (Ahrimania) dlatego ucieszyła mnie informacja, że znów coś planuje stworzyć.

Póki co, nie. :D

Po nazwie wątku pomyślałem, że jakaś kobieta lekkich obyczajów pomyliła fora.. XDDDDD

Głodnemu chleb na myśli  :yay:  :v

JFf7oYo.png

Opublikowano

o.O Czy ten Aryman od Ahrimani z którym miałem kiedyś przyjemność "anonimowo" pomagac przy Ahrimani  , Hybrid , I New Beginning?  baaardzo dawno temu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...