Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HLDJ/SLAM nie działa

Tarize

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problemy są takie : 

-SLAM odpala 1 nute po czym trzeba wejść na pulpit i odpalić kolejną co jest bez sensu i zabiera za dużo czasu.

- HLDJ odpaliłem 1 nute po czym stwierdziłem, że nie działa i wyłączyłem cs'a żeby sprawdzić config.Po tym już nie było żadnego efektu po kliknięciu klawisza od grania nutek a co najlepsze wysiadły bindy z r_cleardecals.

Co zrobić żeby to działało?

Opublikowano

Mi osobiście hldj działa, ale w pewnym momencie za każdym razem crashuje gre.. [więc dopóki nie będzie update tego programu, radzę po prostu się w to nie bawić]

SLAM jest dobry, ale jak mówiłeś trzeba zmieniać nuty przez pulpit, więc też odradzam.

Najlepiej czekać na poprawę działania hldj, lub brać mikrofon do słuchawki, otwierać zakładkę steam, otworzyć z 10 zakładek yt przez przeglądarkę steam i puszczać w ten sposób dźwięki ;>

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Problemy są takie : 

-SLAM odpala 1 nute po czym trzeba wejść na pulpit i odpalić kolejną co jest bez sensu i zabiera za dużo czasu.

Totalna bzdura. Wybierasz nuty z poziomu konsoli in-game tak samo, jak w HLDJ.

Opublikowano

Problemy są takie : 

Totalna bzdura. Wybierasz nuty z poziomu konsoli in-game tak samo, jak w HLDJ.

Że niby wpisuje sobie liczbę nutki i wybieram a następnie puszczam?, nie żartuj nawet.Trzeba specjalnie wbijać na pulpit żeby wybrać nutkę i ją puścić.

Mi osobiście hldj działa, ale w pewnym momencie za każdym razem crashuje gre.. [więc dopóki nie będzie update tego programu, radzę po prostu się w to nie bawić]

SLAM jest dobry, ale jak mówiłeś trzeba zmieniać nuty przez pulpit, więc też odradzam.

Najlepiej czekać na poprawę działania hldj, lub brać mikrofon do słuchawki, otwierać zakładkę steam, otworzyć z 10 zakładek yt przez przeglądarkę steam i puszczać w ten sposób dźwięki ;>

A robiłeś to z panelem sterowania co tam trzeba było wpisać zmienne środowiskowe?

Opublikowano

Że niby wpisuje sobie liczbę nutki i wybieram a następnie puszczam?, nie żartuj nawet.Trzeba specjalnie wbijać na pulpit żeby wybrać nutkę i ją puścić.

Bo działa jak HLDJ, ale nikomu trwać w niewiedzy nie będę bronił ;p

Opublikowano

Bo działa jak HLDJ, ale nikomu trwać w niewiedzy nie będę bronił ;p

To w końcu u ciebie działa tak, że nie musisz wychodzić do pulpitu żeby wybrać nutkę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...