Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na gametris wyrzuca na kilka minut - często tak się dzieje?

Dawid-Axe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie  do byłych lub stałych użytkowników  ts.3 wykupionego w slotach  na gametris.com

dziś siedząc na ts.3 cały serwer  został rozłączony  na 2/3  min  po  godzinie  czasu  znowu  rozłączyło  i  caly  serwer  off

Czy  często  na tym  hostingu  tak  się  dzieje ?

"Ave Ja"

Opublikowano

Poczekaj na reakcje gametrisa ponieważ nie mają zaktualizowanych serwerów do najnowszej wersji gdzie exploity nie działają.

#Gametris powiadomiony.

Opublikowano

Jaką masz wersję tsa?

3.0.18.2

Poczekaj na reakcje gametrisa ponieważ nie mają zaktualizowanych serwerów do najnowszej wersji gdzie exploity nie działają.

#Gametris powiadomiony.

czyli  jest   szansa że  takie coś  nie  będzie  miało  miejsca  ? i serwer  będzie  on 24/7  bo  zaczyna  mnie  to  trochę  drażnić i przechodzą  mnie  chęci  przejścia  na hosting do  netspeak

tylko  najgorsze to ze caly  serwer  jest  juz  zbudowany  masa  kanałów  rang  z  wieloma  uprawnieniami

"Ave Ja"

Opublikowano

Jaką masz wersję tsa?

3.0.18.2

#Gametris powiadomiony.

czyli jest szansa że takie coś nie będzie miało miejsca ? i serwer będzie on 24/7 bo zaczyna mnie to trochę drażnić i przechodzą mnie chęci przejścia na hosting do netspeak

tylko najgorsze to ze caly serwer jest juz zbudowany masa kanałów rang z wieloma uprawnieniami

IDIOT.

Wersje serwera ts3!

Napisz do nich i Ci zaktualizuja serwer do najnowszej wersji.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Jaką masz wersję tsa?

3.0.18.2

#Gametris powiadomiony.

czyli jest szansa że takie coś nie będzie miało miejsca ? i serwer będzie on 24/7 bo zaczyna mnie to trochę drażnić i przechodzą mnie chęci przejścia na hosting do netspeak

tylko najgorsze to ze caly serwer jest juz zbudowany masa kanałów rang z wieloma uprawnieniami

IDIOT.

Wersje serwera ts3!

Napisz do nich i Ci zaktualizuja serwer do najnowszej wersji.

napisałem  do  supportu i  jutro  maja zaktualizować serwer  i wszystko  ma  być ok ..

"Ave Ja"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...