Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa mikrofon w CS:GO/1.6 WIN 10

P0Y3B

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Przychodzę (piszę) z prośbą o pomoc w sprawie nie działającego mikrofonu w CS.

Wiem że takie tematy w internecie zostały już poruszone i znalazłem najlepszą odpowiedź

I fixed it by going into the settings under "steam" and then going to "voice". From there, you will click "change device". Find your microphone and double click on it. Click on the "Microphone Effects" tab above it and click "Disable Microphone Enhancements". I clicked "Apply" and started CSGO and my mic worked fine

Lecz nw co mam z tym zrobić. Nie mogę tego znaleść -> Wyłącz Rozszerzenia mikrofonu

http://screenshooter.net/102676813/mxtvivx

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam na czym przetestować.

Komunikatory (Ts3 Skype GG) głosowe działają poprawnie. Nagrywanie dźwięku poprzez np Fraps również działa. Jakieś sugestie ?

Opublikowano

2 miechy meczylem sie z miciem na cs go, dopiero po kupieniu sluchawek z usb mi zaczelo dzialac:)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...