Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać do pvp 35/55 lvl - Metin2.pl

mikas111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Krótko i na temat. Jaka waszym zdaniem jest najlepsza postać na pvp na 35 lvl, a jaka na 55 lv? Jeżeli zaproponujecie jakąś postać, to proszę was również o informację o doborze skili. Mowa oczywiście o polskim metinie. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Krótko i na temat. Jaka waszym zdaniem jest najlepsza postać na pvp na 35 lvl, a jaka na 55 lv? Jeżeli zaproponujecie jakąś postać, to proszę was również o informację o doborze skili. Mowa oczywiście o polskim metinie. Pozdrawiam

Na 55 to bedac szczerym kazda, jesli masz odpowiednie srodki zeby zapewnic sobie eq.

Osobiscie mialem na 55 lvlu maszyny do zabijania w postaci BMa, healera oraz daggera. Najlepiej spisywal sie BM, bo mialem na nim najlepsze eq, choc healerem tez gralo sie wysmienicie. Najgorzej bylo z daggerem, bo duzo osob mialo absy, nie mniej i tak zabijalem nim czesto 75+.. Tylko to bylo dosc dawno, teraz sie polski metin sporo pozmienial.

W przypadku BMa mialem na M/G mroczne sfere i ochronke. Na healerze zwinnosc, leczenie i ta kulke rzucana (nie pamietam nazwy.. blyskawiczny rzut?), na daggerze zasadzke wirujacy i chmurke - chyba najlepsze zestawienie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Warto dawać w ochronkę, jak to tylko postać do pvp? Nie lepiej zainwestować w duszka? Ochronka z tego co wiem tyle samo daje abs na 1 poziomie i na P, tyle, że many więcej zżera.

Opublikowano

Na takim WOM2 jest Body 55 który ciska wszystkich na hity więc stawiałbym że to właśnie Body w tym przedziale będzie najlepszy oczywiście z super eq.

@up

To źle wiesz, po co by ludzie ją wbijali skoro by dawała tyle samo abs? Dla samej obrony? Co każdy poziom zwiększa się i abs i obrona.

Opublikowano

Zgadza się, tyle samo abs na kazdym poziomie, tylko zabrana mana sie zmienia, na 1 poziomie zabiera strasznie duzo i jezeli bijesz sie bez niebieskich potków to może być problem. Gdybys robil bma to polecam sferka duszek i mroczne, chyba najlepsze skille do pvp na 55.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeden wniosek-każda klasa jest dobra..z wyśmienitym eq.

Jedyną klasą która będzie odstawać na tym lvlu to wp.

Sam nie wiem jak skille pod pvp bym rozdał..ostrze,zbrojka?strach/rozpro?

Tu ciężko..ale reszta klas będzie dobra-z eq pod tę własnie klase.

Pomocnik
Opublikowano

Zdecydowanie likan i smok ;)

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...