Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wygrywanie gier

Mich4LS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Co sądzicie o nabijaniu IP/wygrywaniu określonej liczby gier(Draft/Normal)/lvl'owaniu za PSC i jakie ceny dobrać, aby były one proporcjonalne do poświęconego czasu ? Nie mówie tutaj o boostingu ( choć poziom bronze-gold by było łatwo nabić ) . Odpowiedzi nagrodze lajkami .

PS

Proszę o nie składanie żadnych ofert, jest to czysto teoretyczne pytanie .

Opublikowano

5zł za 6300 IP moim zdaniem mogłoby być ceną, za którą znalazłbyś klientów, ew. 3zł za 6300IP, jeśli za 5zł kiepsko by szło :P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Bez sensu, chcesz grac u kogos na koncie i mu nabijac ip?

bez sensu bo:

- 10k ip bedziesz nabijal z tydzien

- osoba ktora udostepnia konto nie bedzie mogla z niego korzystac

- są od tego skrypty, wiec nic nie zarobisz

Nie wiem skad wy macie te pomysly.

Opublikowano

Up ma racje , po co to komu ? Wygrane gry nikomu nic nie daja. Potencjalny klient wolalby kupic sobie odrazu gotowego smurfa na 30 lev lub rp i taniej by go to wynioslo niz placac tobie za wbijanie poszczegolnych lev chyba ze robil bys to na prawde tanio ale wtedy marnowal bys tylko czas

u1lc.png
Opublikowano

To nie jest glupi pomysl, jesli bys to robil sam, a nie skryptami.

Ja na przyklad na smurfie mam bardzo malo postaci, przydaloby mi sie wyfarmic troche IP, a gram tam raz dziennie, zeby zainkasowac 150 IP, wiec czemu nie

A smurf 30 lvl ile jest warty ? Bez champow, z ip

To, co oferuja na ebay'u czy allegro to jest wszystko na skryptach, wiec ludzie niechetnie je kupuja. 

A reczne wyexpienie w ogole sie nie oplaca i dostalbys za nie moze 50 zl?

For reference, it takes 40,084 summoner experience to reach level 30. With bot games only giving around 90 experience a game and taking up to 20 minutes, that would take almost 150 hours of continuous playtime – without breaks or queue times!

Sam zdecyduj czy warto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...