Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deadpool [SPOILERY] - Jak wrażenia?

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Byliście na filmie? Jak wrażenia? Ja jestem świeżo po seansie stwierdzam że film jest z*******y. Takiej komedii to się nie spodziewałem :P

Opublikowano

Pewnie. Byłem z kumplami i przerosło to moje oczekiwania. Przede wszystkim momentami jest brutalny i jest naprawdę bardzo dużo elementów komediowych. Raczej się nie wynudzisz. Bardzo się spodobało nawet kumplowi, który był sceptycznie do tego nastawiony bo on nie lubi ani marvela ani DC więc myślę że i tobie się spodoba :D

Opublikowano

Film sztos, byłem w kinie i polecam każdemu. Rowniez nie spodziewałem się tylu śmiesznych scen, zdecydowanie nie zawiodłem się i nie załuję wydanych pieniedzy :) Nie zapomnijcie zostac chwile po napisach, bo jest jeszcze pewien fragment filmu! :)

Za duża.

By pegas10

Opublikowano

Film sztos, byłem w kinie i polecam każdemu. Rowniez nie spodziewałem się tylu śmiesznych scen, zdecydowanie nie zawiodłem się i nie załuję wydanych pieniedzy :) Nie zapomnijcie zostac chwile po napisach, bo jest jeszcze pewien fragment filmu! :)

Jak w każdym filmie Marvela.

76561198001815076.png
Opublikowano

Świeżo dowiedziałem się o tym filmie i co gdzieś zobacze opinie o nim ta zazwyczaj są pozytywne, sam się może skusze obejrzeć :)

Opublikowano

Fajny film, ciekawy montaż (sam początek filmu, przedstawienie osób, sama scena). Bardzo spodobał mi się główny aktor, odegrał swoją rolę bardzo naturalnie. W pewnym momencie było mi aż smutno, ale nie będę spoilerować. Polecam, warto obejrzeć  ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dość sceptycznie podchodziłem do tego filmu, z myślą "kolejny film o superbohaterach, kreatywnie w kij...". Bardziej mylić się nie mogłem. Bardzo podobał zabieg kontaktu aktor-widz, ta narracja. Było wiele scen do śmiechu (można by rzec, że to parodia), zwłaszcza na moście ( xD). Muzyka, dobór muzyki również świetny. Nie żałuję, że obejrzałem.

To plotki czy potwierdzone info, że ma powstać 2 część?

gfgdf

Opublikowano

Dość sceptycznie podchodziłem do tego filmu, z myślą "kolejny film o superbohaterach, kreatywnie w kij...". Bardziej mylić się nie mogłem. Bardzo podobał zabieg kontaktu aktor-widz, ta narracja. Było wiele scen do śmiechu (można by rzec, że to parodia), zwłaszcza na moście ( xD). Muzyka, dobór muzyki również świetny. Nie żałuję, że obejrzałem.

To plotki czy potwierdzone info, że ma powstać 2 część?

Ma powstać. Dobry film, dobrze przyjęty i nie miałoby być kontynuacji? :D

Opublikowano

ta, tak samo jak słyszałem, że mają na siłę p****ów wprowadzić do filmu :v

Że niby co?  :D

Ale tak, dwójka ma powstać. Podobno już szukają kandydatów na rolę Cable'a w sequelu.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

dobry film mi się podoba polecam iść do kina 

anonymous-sg-sruba.png

SPRZEDAM KONTO NA FOOTBALLTEAM S10 2.073.288 UM       3.767.775pot     

ZA KONTO CHCE 30 zł PSC LUB COINSY NA CSGOPOLYGON 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem szczerze nieco się na nim zawiodłam.Myślałam, że wyniknie z niego coś lepszego.

Jedynie co mi się w sumie podobało to dialogi.

teraz pozostaje tylko czekać na legion samobójców.

nE6BLlT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...