Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 MP - nowy pad, niedziałająca gra

Bastian103

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio zmuszony byłem wyrzucić starą kierownicę, ze względu na jej zły stan. Aby móc zagrać w ETS`a, kupiłem pada. Wypróbowałem go na singleplayerze i działał bardzo dobrze, lecz po wejściu na multiplayer w ogóle nie chciał jakkolwiek działać. Spróbowałem zrobić nowy save, lecz za każdym razem podczas tworzenia wyskakiwał error (sytuacja ta nie miała miejsca podczas ustawienia np. klawiatury). Gra jest oryginalna. W czym może występować problem?

Opublikowano

Gamepad VAKOSS Msonic mn3329bk 

Jeden z najtańszych padów, lecz spełnia swoje zadanie w innych grach. Odmawia posłuszeństwa tylko w ETS`ie 2 MP, po wybraniu go w sterowaniu gra za każdym razem crashuje :/

Budowniczy
Opublikowano

Przeanalizowałem wszystko i stwierdziłem, że to jest wada systemowa. Skoro pad działa ci na trybie SinglePlayer, to dlaczego nie miałby działać na Multiplayerze?

Musisz odinstalować grę i zainstalować ją od nowa. Jeżeli to nie pomoże, to radzę ci ją uruchomić jako administrator systemu. Dalej niestety już nie mam pojęcia.

Opublikowano

Próbowałem wszystkie z tych rzeczy, które napisałeś przed napisaniem tego tematu. Wielkie dzięki za chęć i próbę pomocy. Postaram się jeszcze pożyczyć jakiegoś innego pada, sprawdzić czy jest taki sam problem, jeśli nie to zainwestuję w nowego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...