Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nazwa ligi amatorskiej cs:go. Kreatywne osoby POMOCY! :D

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, od marca startuje 1 edycja ligi amatorskiej cs:go (takie są założenia). Mam 2 tygodnie na ogarnięcie wszystkiego na ostatni guzik. Głownie jest to zajęcie się stroną i drobne poprawki. Ale jak do tej pory nie wymyśliłem ciekawej nazwy, dlatego potrzebuje pomocy!

Ma to być chwytliwe, łatwe w pisowni i w wymowie. Może być z League, Area itp. np. coś w stylu MpcLeague - taki przykład :> Dla osoby, która wymyśli najciekawszą nazwę, która wejdzie w życie planuje nagrodę za pomoc. Będzie to darmowa wejściówka na 1 sezon tej ligi ze swoim teamem oraz serwer csgo na miesiąc. Liczę na pomoc.

Pozdrawiam, Patryk.

Opublikowano

@motorolas90

super nazwy lecz problem w tym że dość znane frazy, potrzebuje czegoś innowacyjnego, chodzi też o pozycjonowanie w google ;> żeby po wpisaniu np tego gcl nie wyskoczyła uefa chempion league ktora jest i bedzie duzo bardziej popularna. Tak samo jak są nazwy FEC-Fantasy Expo Challenge czy faceit, nie zwiazane z niczym i chwytliwe, ale dzięki za pomysły ;> Może cos po tych radach jeszcze wykombinujesz

Opublikowano

Premier Shooters

The Counter Strike League

Super Counter League

CS Liga

Serie CS

Polters

Ekstra AWP Liga

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

@motorolas90

super nazwy lecz problem w tym że dość znane frazy, potrzebuje czegoś innowacyjnego, chodzi też o pozycjonowanie w google ;> żeby po wpisaniu np tego gcl nie wyskoczyła uefa chempion league ktora jest i bedzie duzo bardziej popularna. Tak samo jak są nazwy FEC-Fantasy Expo Challenge czy faceit, nie zwiazane z niczym i chwytliwe, ale dzięki za pomysły ;> Może cos po tych radach jeszcze wykombinujesz

Czaje czaje . pomysle coś na szybko ale skoro Masz jeszcze 2 tyg. .to do końca tego tygodnia coś podesle jak mi wpadnie do głowy lepszego
Opublikowano

@motorolas90

Nazwę chcę mieć akurat do jutra bo już jutro rusza strona i musi się jakoś nazywać.

Polish Cyber League (PCL)

Electronic Championship (EC)

Polish esports League 

To samo co u kolegi wyżej, fajne nazwy ale zamiast polish/esport etc chciałbym coś nowego tzn coś chwytliwego. League, Area, Championship może być. Taka nazwa jak podał kolega jest fajna "Quick Shoot Area" ale już cos takiego jest. Myślałem też nad Flick Shoot Area ale z taką nazwa cięzko sie wypozycjonowac w google przez popularność nazwy flick shoot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...