Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiejętności

Huracan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, czy jest może sposób żeby zmienić w ustawieniach wystrzeliwane umiejętności? chodzi mi o to żeby od razu po wycelowaniu gdzieś myszką skill się uaktywniał a nie jak teraz że trzeba wycelować i kilknąć, chodzi mi o to jak na przykład ma Yasuo skill na Q od razu się uaktywnia a nie trzeba celować. 

Opublikowano

Pod skillem jest chyba taka strzałka w ustawieniach, tamto klikasz i masz tak, że wystarczy samo Q.

@edit: Znalazłem obrazek, albo na wszystko albo strzałka pod jednym ze skilli.

20150803173533.jpg

Opublikowano

Pamiętaj tylko, że będziesz musiał się przyzwyczaić. Jak coś to na samym dole masz opcję do zaznaczenia, która sprawi, że skill nie zostanie rzucony po naciśnięciu tylko po puszczeniu klawisza (przy szybkim kliknięciu nie ma zmian, a jak przytrzymasz to będziesz miał znacznik). ;)

Opublikowano

Niekotre spele dziwnie chodza na smartcastach np. Q xeratha

kwestia przyzwyczajenia. Dla mnie teraz gra bez smartcastow bylaby nie tyle "dziwna", co niekomfortowa

Uczeń
Opublikowano

Ale E Thresha nadal ciężko wyczuć na smart cast'cie. Jest to jedyny skill na którym wyłączam smartcasta ;p

YebacBiede  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...