Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja 4.9: Znak Zmiany ?

Zubga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z tą informacją na stronie? Skoro ją umieścili to aktualizacja już powinna być a jak widać w grze wszystko po staremu..Nawet nigdzie nie jest napisane kiedy będzie dostępna ta wersja 4.9 tylko jest jej opis i tyle..Wiec właściwie to o co chodzi? xD

Opublikowano

Po prostu zapowiedź 4.9, który ma być ponoć w marcu. Sporo graczy poszło grać w BnS, może to taka forma zwrócenia ich uwagi ;P

Opublikowano

Mi w tym zabrakło jakiejś informacji na początek "Już wkrótce na serwery FailForge zostanie wgrany patch 4.9, a wraz z nim dużo nowości. Postanowiliśmy się więc podzielić garścią informacji o największych zmianach." i na koniec newsa "To tylko część z wielu zmian jakie wprowadzi ten patch. Więcej informacji już wkrótce!" To co jest teraz, wygląda jakby zostało napisane na kolanie i przetłumaczone na inne języki w godzinę przed jakimś terminem narzuconym przez gościa niemającego zielonego pojęcia o grze... Któremu po publikacji tego newsa ktoś nowy w firmie powiedział "ale przecież termin wrzucenia patcha ustaliliśmy już na marzec 2020" i tyle go tam widzieli.

Komentując samą zawartość newsa: Ciężko mi powiedzieć czy lubię zmianę odnośnie Core. Nigdy nie lubiłem tej lokacji ale moim zdaniem wyglądała lepiej niż zamarznięta kulka jaką tu widać na screenach. Nigdy też nie lubiłem Roahu, szkoda tylko Asterii bo grając Asmo była to jedyna "ładna" lokacja jaką się praktycznie spotykało w grze do 3.0. Co do garnizonów i questów to się zobaczy, a instancji APkowych nigdy tam nie lubiłem robić bo zawsze np. Eso dawało lepszy drop. Przynajmniej póki nie zwalili drop rate w 4.0 "bo za wysoki level". Zmiany w Pangaei to jedna wielka bzdura, jakiś kompletny kretyn z problemami musiał wpaść na pomysł udostępnienia walki w Pangaei dla wszystkich bez znaczenia na rangę. Teraz ciężko jest się wbić nie mając 5* +... Oczywiście o ile gra się na serwerze gdzie pojawia się brama do Pangaei, na Antrikshy zanim sobie przerzuciłem postać na Barusa FailForge zapomniał postawić bramy. :v

Opublikowano

Ja czekam na garniaczki w reshancie  B)  w końcu coś do roboty

Ale ja w patch notes nie widziałam zmianki o tych nowych broniach ulepszanych serumami, ale może coś przegapiłam ;P

Opublikowano

Też czekam na garnizony ^^. Chcialbym dodac, ze zostaną dodane "ataki na miasta" czy cos w tym stylu. Dodali nowe "okienko" z poziomem tych miast czy cos. Nie za bardzo wiem ale te napady na nowe miasta (a moze te okienko pokazuje ile zostalo zniszczonych wież w przeciwnej frakcji miescie? Albo ile procent zniszczyli miasta? Nwm za bardzo).

Wersja 4.9 wejdzie 24.02 (24 luty) za tydzien. Podobno maja zniknac wszystkie kamyki zaklinajace i bedzie tylko jeden rodzaj. Ja nie moge sie doczekac bo co najwazniejsze: Powrót garnizonów, ulepszenie reshanty i napady na magos i te asmodianskie. Bardzo sie interesowalem reshanta a garnizony bardziej ja ulepsza!

24.02 !

Opublikowano

może zrobią tak samo jak było z miren kysis krotan najpierw zbierales ap i medale a w 4.8 odrazu  można było sie ubrać na full w oficerke

czyli 4.9 na 5.0

Opublikowano

Ja czekam na kolejny patch w PoE, ktory na 100% wyjdzie w marcu. Bez opoznien, bez ciec etc. To jest dopiero gierka a nie ten caly Aiona od GF  :v

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...