Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolisz kupować legalne płyty z muzyką w wersji cd czy cyfrowej

Freedom07

CD czy cyfrowa   

17 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Cyfrowej
      5
    • CD
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolisz kupować legalne płyty z muzyką w wersji cd czy cyfrowej.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Tak jak użytkownik @up korzystam z aplikacji Spotify i wychodzi o wiele taniej, gdybym miał kupować płyty, które posłucham 2 razy i odejdą na bok..

Opublikowano

Slucham na Youtube (używam go jak Spotify, jestem przyzwyczajony), ale w przypadku ulubionych wykonawców mam kolekcje plyt, bardzo lubię mieć to na polce a także ksiazeczki do plyt :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Płyty, płyty i jeszcze raz płyty. Ten moment rozpakowywania, czytania książeczki i zapach. To jest coś niesamowitego. Wprowadza Ciebie w klimat tej płyty. Poza tym niektóre zespoły stosują bardzo ciekawe pudełeczka, np. płyta Luxtorpedy - "Buraki"

Opublikowano

Płyty zdecydowanie jednak jedynym minusem są często słabe finanse. Mam około 30 płyt, chciałoby się więcej ale czasem po prostu nie można :>

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...