Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. GW2 i nowego dodatku

VarkiR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie !

Mam pytanie dotyczące nowego dodatku, otóż mam zakupioną podstawową wersje gry ( miałem cholernie długą przerwę ) i chciałbym zagrać w dodatek to mam rozumieć że znów muszę wydać 200 zł na dodatek ?

Pozdrawiam,

Opublikowano

No tak, jeśli chcesz dodatek to go kup - tak działa większość normalnych gier.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Normalnych ? Wydałem 200 zł na podstawkę i teraz 200 zł na dodatek, gdzie teraz inni gracze mają podstawkę za darmo. Trochę tak jak by producenci wystawili środowy place starszym graczom.

Opublikowano

Nie wystawili. Nie przesadzaj z ceną 200 zł, bo dodatek można kupić za około 120 zł. To samo co z tego, skoro wydałeś na podstawkę 200 zł, choć nie przypominam sobie by kiedykolwiek tyle kosztowało (maksymalnie 160 zł) skoro teraz nie kosztuje więcej na allegro jak 30 zł w wersji pudełkowej? 

Tak, tak działa większość normalnych gier. Tak WoW działa kiedy z każdym dodatkiem można było kupić battlechesta który zawierał miesiąc abonamentu, podstawkę i wcześniej wydane dodatki, a kosztowało tyle samo co wcześniejszy zestaw z mniejszą ilością rzeczy.

Zresztą nikt nie każe kupować, skoro Cię nie stać nie kupuj, albo jak masz zamiar płakać na twórców to sobie płacz, tylko po co, bo tego nie zmienisz. 

­

Opublikowano

­Pozdrawiam cię serdecznie jeśli się bulwersujesz o to, że musisz wydać kasę na kolejne dlc :x teraz tak działa rynek gier.
Ja kupiłem dodatek za 90 zł ;) Więc grubo przesadzasz z tymi 200 zł.
To nie jest malutki dodatek dodaje bardzo dużo funkcji nowe mapy i ciekawe przygody imho. warto jeśli nie chcesz kup inną grę albo blender czy cokolwiek w cenie 200zł.
Elo.

no escape from the mass mind rape

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...