Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze przemyślenia o ruskach na MMach

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wstrzymalem sie na 1meczu, rozumiem, rusek no ok przegrywamy 16-2 z czego ja prowadze w tabeli, nie zamierzam wrzucac tematu na forum. Gram kolejny mecz, znowu jakies ruskie dziecko a nawet kilka co mowia co chwile blyad.

Wiec nie wytrzymalem i zmuszony byłem stworzyć ten temat na tym forum.

Co sadzicie o takich osobach? Zostajesz sam na 5 i jak nie uda ci sie zrobic ACE to dostajesz kicka od calego teamu.

Mialem troche inny przypadek ze na dust 2 na longu, wybiegl caly enemy team, zostaje sam z jakims ruskiem na 5, zabijam 3 fragi, kolejny wybiega strzelam a nagle rusek do mnie podbiega z zeusem i mowi cyka blyat po czym wyrzuca awp i robi save. A byloby 15-15 niestety zakonczylo sie  wynikiem 16-14 przez co musialem ten temat napisac.

Dodam jeszcze ze mam tak od kiedy wbiłem golda 4, na goldzie 3 nie bylo takiego zjebanego community gdzie co chwila musisz mutowac.

Nie rozumiem takich ludzi ktorzy traca godzine ( bo zazwyczaj tyle mecz trwa ) na to aby trolowac po czym koniec gry a twoj team to ja sam z 4botami bo wszyscy sie pozabijali.

Nie mam pojecia czy wiecej ruskow w CS:GO czy o co chodzi.

Kilka miesiecy teamu na ruska raz na 5meczy trafiam a teraz niezaleznie do jakiego meczu, mapy itp dolacze nawet raz w teamie 4osobowym bylem, to 5osoba byl rusek ktory prosil o kicka bo musial isc spac i spam zrobil na czacie.

Prosze o dyskusje, czy mieliscie taki przypadek czy to ja mam tak tylko ze co chwila trafiam na takich ludzi co nie maja innego do roboty i trafiasz na grupe derankers 4osobowa, nagle jest 16-0 dla enemy i kicka dostaje od druzyny.

Jezeli beda zbedne komentarze typu ze sie wyzalam jak wbijam 40-50fragów a mój team maxymalnie 10 to nie będę dyskutować z takimi ludźmi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, żeby co ale... Gówno burza, po co ten temat? Każdy jest inny. Jeden umie się zachować i gra zespołowo, inny nie. Znajdź sobie kumpli do gry i nie narzekaj na rusków.

Opublikowano

No bo slaba range masz to ze slabymi ruskami grasz.

Znajdz kolege i nie bedziesz kiKowany,mnie tez wyrzucali.

Dobiera ci ich i bedzie dobierało goldzie;D

Opublikowano

Zależy na jakich ruskow trafisz raz mozesz sie z nimi smiac a raz mutować bo pierdola bez sensu co masz robic :D.Grajac na smurfie trafilem na ruskow co sobie spiewalem z nimi próbowali mnie nauczyc ruskiego myslalem ze ruscy sa spoko ale zagrajac mecz na dusie przekonalem sie ze 90% ich spoleczenstwa to debile ;d zrobilem z 40 killi i mnie zvotowali :D nic na to nie poradzisz dziwni sa ;d znajdz sobie 5 do grania albo przestan grac mmy 

Opublikowano

zabijam 3 fragi - xddddd

tak to jest, jak ma się jakiegoś golda, nawet jak będziesz grał premadem, to nie będzie różnicy, bo teraz same gówna na meczmejkerach grajo 

Opublikowano

Każdy ma swój inny obraz gracza z Rosji. W większości są to osoby ogarnięte :). Tylko niestety właśnie większość osób nie potrafi rozróżniać niektórych języków przez co wszystko spada na nich przez propagande i ogólny obraz gracza z Rosji. Jeżeli grałbyś na wyższych rangach nie miałbyś takiego problemu. Poćwicz znajdź sobie team (na forum jest taki temat pod którym możesz napisać). Jeżeli masz słaby team nie denerwuj się to tylko gra. Raz się przegrywa raz wygrywa. Wiedz też o tym, że nie zawsze Rosjanin jest wszystkiemu winny. W drużynie NaVi grają Rosjanie (nie tylko wiem to) czy grają słabo ? Według mnie nie. Spróbuj się dogadać z graczami z twojego teamu. Zalecam nauke kilku słów w języku Rosyjskim poprawi to community i ułatwi grę :)­

Opublikowano

Z rosja jak z polaczkami cebulaczkami. Raz nie marudzą i graja, a przeważnie wyzywają swoich i na grę innych. Jedyna różnicą jest język. Jak jesteś miły dla nich to czasem jest beka. Lubie czasem pograć z śmiesznymi ruskami. Wczoraj np śpiewał kalina i jakieś ich piosenki c**j, że wszyscy beke z niego mieli.

Opublikowano

Z rosja jak z polaczkami cebulaczkami. Raz nie marudzą i graja, a przeważnie wyzywają swoich i na grę innych. Jedyna różnicą jest język. Jak jesteś miły dla nich to czasem jest beka. Lubie czasem pograć z śmiesznymi ruskami. Wczoraj np śpiewał kalina i jakieś ich piosenki c**j, że wszyscy beke z niego mieli.

Dokładnie, wchodzisz na taki mecz, trafiasz na ruska nawet się z nim nie dogadasz bo nigdy nie widziałem ruska co mówiłby po angielsku a jak nie ma mikrofonu to cały chat w grze jest zaśmiecony spamem, oni nie uczą się Angielskiego w szkole czy o co chodzi?

Opublikowano

A ja się pochwalę, że trafiłem na "normalnego" ruska xD. Grał normalnie, dawał info, a gdy już na lajcie ugrywalismy ostatnie rundy, zaczął uczyć mnie ruskiego xD. Była spora beka, dodał mnie do znajomych i mecz fajnie się skończył. Ale niestety jest to sytuacja jedna na tysiąc :-D. Sam nie wiem na ilu ruskow typu " idi na hui cyka blet " trafiłem. #współczucie

Modki to dźiffki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...