Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOWS - jak zobaczyć czyjś nick?

komu115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do Was krótkie pytanie. Czy jest jakiś skrót klawiszowy żeby nad okrętem pojawił się czyś nick? Miałem wiele przypadków gdy sojusznik najpierw we mnie wplywal a później wystrzeliwal we mnie pełną salwę pokazując mi jaką to ma dobrą artylerie. A nie mogłem go zgłosić bo nie znałem nicku.

Z góry dzięki.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

Zobacz opcje czy jest coś ala" pokazuj nazwy graczy pod alt tak jak w WOT jak nie to pozostaje Ci jakiś mod.

Opublikowano

W ustawieniach możesz zmienić co ma być pokazywane domyślnie, a co po wciśnięciu przycisku alt.

Teamkill w WoWs z tego co wiem działa na zasadzie, że jak ktoś zadaje Ci obrażenia, to 100% dmg idzie na niego, przez co on traci hp. Nie jest tak?

Opublikowano

On też dostaje ale jeżeli we mnie wpłynie. Jeżeli odda we mnie strzały nie stety tylko ja tracę HP.

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

@refresh PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Opublikowano

@refresh PONAWIAM PROŚBĘ

Opublikowano

@refresh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DO ZAMKNIECIA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! Mam do Was krótkie pytanie. Czy jest jakiś skrót klawiszowy żeby nad okrętem pojawił się czyś nick? Miałem wiele przypadków gdy sojusznik najpierw we mnie wplywal a później wystrzeliwal we mnie pełną salwę pokazując mi jaką to ma dobrą artylerie. A nie mogłem go zgłosić bo nie znałem nicku.

Z góry dzięki.

Co do pokazywana ników graczy polecam zainstalować mody od Aslain, Wpisz w google Aslain i na jego forum masz do pobrania najnowszą paczkę modów wraz z podglądem co jaki mod pokazuje czy daje.

On też dostaje ale jeżeli we mnie wpłynie. Jeżeli odda we mnie strzały nie stety tylko ja tracę HP.

Przy ocieraniu się okrętów, tracą oba okręty niewielką ilość HP a po zakonczeniu bitwy ponosisz stratę bądź rekompensatę za taranowanie.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...