Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak robić cheaty itp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam 

Jestem cziterem po prostu czituje każdą gre którą się da. Nie potrafie grać uczciwie chyba że gra mi nie pozwala na oszustwa xD Tak że czy to gra przeglądarkowa czy płatna czy f2p to i tak czituje mam to od zawsze musze grać na cheatach xD

Więc postanowiłem że trzeba się ruszyć i zrobić coś samemu a nie iść na łatwiznę i tylko pobierać czity od innych i grać :D

Więc chciałbym wiedzieć: 

Jak się pisze program nawet jakiś podstawowy typu auto clicker.

Jak zrobić cheata do gry np. WaitHacka do Metina albo WallHacka do CS 1.6/Go albo do jakiejś innej gry fps. 

Jak zrobić KayLoggera.

Jak zrobić cracka do gry obojętnie jakiej.

I chciałbym wiedzieć czy jest możliwość zrobienia virusa który może coś zrobić w kompie xD

Jeśli ktoś nie chce nie musi się rozpisywać możecie podawać jakieś poradniki z google :P 

z góry bardzo dziękuje i sorry za tyle pytań jestem początkującym w tych sprawach i chciałbym chyba za dużo wiedzieć. 

PS: ile zajmuje średnio napisanie jakiegoś programy/cheata? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Tak jak kolega u góry c++, jeżeli chodzi o cracki i cheaty przyda się inżynieria wsteczna, trzeba znać assma a przynajmniej większość instrukcji ale najpierw c++. 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...