Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privy lola|?

Elfinonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem pewien, że są jakieś privy lol na terenie EU.Niestety na garenie za dużo pinga, bo znajduje sie on za daleko. Ktoś zna takowy priv na którym nie bedzie 400pinga, i znajduje sie on w europie?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Jestem pewien, że są jakieś privy lol na terenie EU

no to jesteś w błędzie goldzie

nie ma, nie było, nie będzie chyba że sandbox na patchu 4.20

nie dotrze do ciebie goldzie, że nawet taka garena to niczym sie nie różni od normalnych serwerów bo tam masz tylko kilka darmowych rzeczy, a za skiny i tak musisz płacić, privy same z siebie sie nie utrzymają cebulo

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Masz jakiś problem apropo mojej dywizji? Są privy "unrankedzie" Bo jakoś garena stoi. Nie wierze ze to jedyny priv na całym swiecie no nie przesadzaj... i nie wierze ze nie ma zadnego na terenie eu..

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Masz jakiś problem apropo mojej dywizji? Są privy "unrankedzie" Bo jakoś garena stoi. Nie wierze ze to jedyny priv na całym swiecie no nie przesadzaj... i nie wierze ze nie ma zadnego na terenie eu..

Nie ma żadnych privów a garena nie jest privem. 

Opublikowano

Serwerem globalnym dla Singapuru, po prostu wydawca na tamte tereny jest inny. 

w takim razie czy jest inny wydawca na eu procz rito?

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Serio?  Na co CI priv lola, więcej kasy za ubijanie stworów, szybsze wbijanie lv?

Nie ma prywatnych serwerów lola.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Serio?  Na co CI priv lola, więcej kasy za ubijanie stworów, szybsze wbijanie lv?

Coś ala pbe, tylko na to kur**stwo juz nie licze bo podania zlozylem z 2lata temu

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

nie dotrze do ciebie goldzie, że nawet taka garena to niczym sie nie różni od normalnych serwerów bo tam masz tylko kilka darmowych rzeczy, a za skiny i tak musisz płacić, privy same z siebie sie nie utrzymają cebulo

Po pierwsze, report poleciał za toxic. Po drugie poczytaj system nagród za lvlowanie konta cymbale i zobaczysz, ze wszystko jest tam niemalże za darmo. Po trzecie różni sie i to sporo.

ten serwer nie stoi od roku juz

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Prywatny serwer lola, a to dobre XDDD 

Niby czym on ma sie roznic? darmowymi skinami? tak w ogole to czym sie garena rozni od reszty serwerow poza jakimis bonusami typu promocje i nagrody? a juz wiem, pingiem.

Opublikowano

garena to nie priv o.O nie ma nie bedzie serwerow prywatnych + jaki to sens? chcesz sobie dac diament i pochwalic sie kolezkom? 

Opublikowano

Kolega pomylil lola z metinem  :) 

Jezeli wieży  ze istnieja prywatne serwery LoLa to niech wieży w nie dalej xD

Beka z ziomka.. nic do neigo nie dociera xD

Opublikowano

Kolega pomylil lola z metinem   :)

Grzeczniej troche typie. Nie piłem z tobą żebyś mówił do mnie ziomek. Są privy metina, tibi, nawet są privy smite, który wiele nie rozni sie od lola, bo działa na tej samej zasadzie. 

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Kolega pomylil lola z metinem   :)

Grzeczniej troche typie. Nie piłem z tobą żebyś mówił do mnie ziomek. Są privy metina, tibi, nawet są privy smite, który wiele nie rozni sie od lola, bo działa na tej samej zasadzie. 

no i niech sobie k***a beda nawet do fejsbuka keepo 

nie ma privow do lola i tyle

jedyne co to pbe 

Opublikowano

O KYRUWA CO JA PRZECZYTALEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ale w sumie spoko, mogles nie wiedziec to Ci wytlumacze najprosciej jak sie da xD Garena to taki Riot w calej Azji, poza Koreą i Japonią i Chinami, w Korei i Japonii normalnie rządzi Riot, w Chinach Tencent. Tencent to chinska multibrandowa organizacja, ktora ma wiekszosc akcji w Riot i prawdopodbnie w  Garenie, a Garena jest w tej South-East Azji, poniewaz pewnie im (riot) sie nie oplaca, taka infrastruktura jest c*****a, że nie ma sensu tam wchodzic i oddali jakiejs innej organizacji kontrole nad tymi regionami. Nie jest to prywatny serwer, ale nie ma banow (c*****a administracja, reporty nic nie daja), mniej troche kosztuja rzeczy, mozna kupic ub z perma i pare innych rzeczy

a sandbox to nie jest serwer prywatny, ty sam stawiasz serwer jesli chcesz sandboxa grac

jebać psy

Opublikowano

Coś ala pbe, tylko na to kur**stwo juz nie licze bo podania zlozylem z 2lata temu

To wydaj k***a 20 zł lub nawet mniej na konto na PBE, nie ma czegoś takiego jak " PRIV " k***a, to nie metin, a na Garenie są serwery azjatyckie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ale po co to idiocie tlumaczycie skoro ten przyglup tego dalej nie zrozumie no bo przeciez w metine tez sa privy to w lolu tez musza byc XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ale generalnie was pojebało wszystkich, zapytał, odpowiedział ktoś że nie ma a Wy go wyzywacie przez 12 postów że to nie metin itd, dobrze się czujecie? 

///

Nie, nie ma, jedyna opcja to GArena i PBE(na obu olbrzymie pingi).

Opublikowano

Co do konto PBE, ma ktoś jakąś wartą zaufania stronę, gdzie można kupić konto PBE? :)

Co do konto PBE, ma ktoś jakąś wartą zaufania stronę, gdzie można kupić konto PBE? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale generalnie was pojebało wszystkich, zapytał, odpowiedział ktoś że nie ma a Wy go wyzywacie przez 12 postów że to nie metin itd, dobrze się czujecie? 

///

Nie, nie ma, jedyna opcja to GArena i PBE(na obu olbrzymie pingi).

Żalosne co nie? Kazda osoba zostanie zreportowana i licze na to, że mod sie ogarnie i ich pobanuje, za takie community. Nikogo nie obrazilem. Pytanie było proste. Nie każdy wszystko wie. Jesteś tylko ludzmi. Zrozumcie to popaprańcy...

lil-pump-gif-4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...