Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Problem z lagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem używam EB i mam tak zwane "lagi" fps mam dobre ping 60 a i tak to widać tak jak bym tracił pakiety a siedząc na ts mam 0.00% ktoś zna przyczynę albo wie jak to naprawić reinstall lola nie pomógł . Nie ma komfortu z takiej gry a przy okazji  EB działa jak gówno czy takich "lagach"

Internet z orange 80mb/s

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Po pierwsze internet z orange.

Po drugie ludzi już tu pisali że są lagi na serwerze EUNE.

Jak masz lagi przez EB to może wywal niepotrzebne skrypty? Jak masz tam naj3bane z 50 skryptów to nie nie dziwie. Ja miałem ok 20 różnych i miałem spadki fps do 20 teraz mam tylko Evade + Skrypt do postaci i to wystarcza i nie mam żadnych lagów. 

Edit: Jak masz fps i ping w porządku to to chyba wina serwera EUNE na który ludzie się skarżą ciągle... Ja tam sam gram na EUNE i lagow nie mam więc nie wiem. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Po pierwsze internet z orange.

Po drugie ludzi już tu pisali że są lagi na serwerze EUNE.

Jak masz lagi przez EB to może wywal niepotrzebne skrypty? Jak masz tam naj3bane z 50 skryptów to nie nie dziwie. Ja miałem ok 20 różnych i miałem spadki fps do 20 teraz mam tylko Evade + Skrypt do postaci i to wystarcza i nie mam żadnych lagów. 

Edit: Jak masz fps i ping w porządku to to chyba wina serwera EUNE na który ludzie się skarżą ciągle... Ja tam sam gram na EUNE i lagow nie mam więc nie wiem. 

Co ma do tego internet skoro ping jest ok a pakietów nie tracę fps tutaj nie ma żadnego znaczenia bo i tak mi nie spada a skryptów miałem z 6 włączyłem 2 i to samo bez EB też 

I jeszcze jedno pytanie czy wy też tak macie że EB gra jak gówno kiedyś robiło mi to grę a teraz sam gram lepiej niż na tym EB ?

Moje ostatnie gry na EB coś jest nie tak skoro to tak działa:

t0tmdz.jpg4

Jakiś błąd z konsoli 
fszz23.jpg

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...