Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać na NA?

Ekinoxu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zacząć grać w Elsworda i postanowiłem zagrać na wersji ze steama (NA) ze względu na to, że wersja PL ma małą populację a Void jest z tego co słyszałem za łatwy. Tutaj też mam kilka pytań:

1.Jak jest z populacją PL na NA ? Osobiście miło byłoby znaleźć jakąś małą grupkę Polaków i razem pograć.

2.Czy dałoby się zmienić dubbing na wersji steamowej ?

3.Jak jest z pingiem ?

4.Jak tam jest z ItemShopem ? P2W czy raczej balanced ?

Dzięki z góry za pomoc :)

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

1. Raczej znajdziesz jakieś polskie gildie.

2. Da się tylko z koreańskiego na amerykański

3. 100+, ale nie jest to odczuwalne

4. Eventy są takie same jak na PL

@Wendax O ile sie nie myle gra tam, więc on Ci więcej może o tym powiedzieć.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

A jak jest z tym Void Elswordem ? Jestem raczej mocno hardcorowym graczem a słyszałem że jest tam strasznie łatwo. Ktoś coś ?

d3witchdoctor.jpg

Opublikowano

No to na Voidzie masz normlany end game. Przecież zanim zdobędziesz broń +10, albo przynajmniej +9, to trochę Ci zajmie. Zagraj i spróbuj sam, to ocenisz czy jest łatwo czy hardkorwo, ale

moim zdaniem Void jest medium.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Endgame i cała reszta na Voidzie to samo Easy, praktycznie wszystko za free się dostaje, hardcore z tego taki jak z lawa z wody (te porównania Wendax'a, zawsze mają tak wiele sensu). Chcesz prawdziwy hardcore? Idź na PL! Tam nic nie ma xD Największy lvl hard jaki można sobie wyobrazić xD

Medium'y to serwery typowo ojczyste (czyt. te prawdziwe, a nie nędzne podróbki w formie privów), ni to trudne ni to łatwe.

Void typowy przedstawiciel serwerów typu easy/super easy.

Hard, serwery na których ciężko zdobyć cokolwiek więcej wartego w krótkim przedziale czasu, typowy serwer PL gdzie gra jakiś 200 graczy(jak nie mniej).

NA raczej zalicza się do Medium'a, nie ma tak wszystkiego za free jak na Voidzie, ale gra sporo graczy, co powoduje dużą ilość itemów na tablicy w niskich cenach. Ni tu łatwo, bo nie dostajesz wszystkiego, ni tu trudno bo ceny i wszystko inne nie są z kosmosu ściągnięte jak na PLu.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...