Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]HurtWorld

DaMiX211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem powinniście w dziale fps dodać grę HurtWorld. Na pewno znajdą się osoby do korzystania z działu tym bardziej, że Polacy to 3 populacja tej gry.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Co to za gra? Pierwszy raz o niej słyszę.

Może pokażesz/przedstawisz?

Opublikowano

Primo hurtworld'a nie wrzuciłbym do Fps, jest to słaby survival z ostrą nutą wiejącej nudą farmą. :v

Na nie.

Opublikowano

Chcę to <3 Tak.­

Ta gra nie ma ani jednej negatywnej opini na steamie, same łapki w góre... 

Jeszcze się z tą grą nie zapoznaliście a już sobie wyrobiliście opinie 

Opublikowano

Gra prezentuje się całkiem fajnie, w sumie jako dział testowy można dać, ale za jakiś czas, jak będzie większe zainteresowanie.

Opublikowano

Nie, marna kopia innych survivali która nudzi się po godzinie.

Nie nudzi się tak szybko jak Rust.

Hurtworld to zwykła kopia rust'a z inną grafiką i samochodami

Nie

Ta gra ma dużo lepszą grafikę od Rust'a, a samochody dodają jej smaczku, gracze wręcz walczą o ich posiadanie.

Opublikowano

Oj nie wiem czy te forum jest o grafice czy też o samej rozgrywce gry i nie wiem czy akurat te kryteria decydują o dodaniu działu. Nazwa mówi co innego "multiplayer community" jeszcze do nie dawna "Hack, boty,Bugi" więc rozmowa o grafice czy też rozgrywce jest zbędna.

Bo np. z działu MMO trzeba by było wyrzucić "metina bo co to za grafika" a z FPS CS 1.6.

Te forum służy do prezentowania serwerów prywatnych danej gry, poradników, czitów. I do zaprzyjaźniania się oraz szukania graczy do wspólnej rozrywki.

A jako, że HW na steam ma duże zainteresowanie szczególnie wśród Polaków do tego jest w wczesnej fazie bety. Prezentuje multum serwerów społecznościowych a co 5 serwer jest PL. Zasługuje na dział bynajmniej testowy.

Opublikowano

@DaMiX211 ja o tym wiem, jednak co poniektórzy zaczęli rzucać bezsensownymi stwierdzeniami przeciwko dodania tej gry do spisu  działów tego forum. Wybrali oni jednak słabe argumenty, bo ta gra obroni się przed takimi zarzutami sama. Wydaje mi się, że wypowiadają się osoby, które albo nie mają z tą grą nic wspólnego, nie grali w nią nawet minuty, albo kompletni przeciwnicy tego typu gier, a trzeba sobie zdawać sprawę, że na forum są różni ludzie i różne mają upodobania.

Opublikowano

@DaMiX211 ja o tym wiem, jednak co poniektórzy zaczęli rzucać bezsensownymi stwierdzeniami przeciwko dodania tej gry do spisu  działów tego forum. Wybrali oni jednak słabe argumenty, bo ta gra obroni się przed takimi zarzutami sama. Wydaje mi się, że wypowiadają się osoby, które albo nie mają z tą grą nic wspólnego, nie grali w nią nawet minuty, albo kompletni przeciwnicy tego typu gier, a trzeba sobie zdawać sprawę, że na forum są różni ludzie i różne mają upodobania.

Nas krytykujesz jako przeciwników a sam mówisz jak typowy fanboj. Gra jest po prostu nudna, a popularna bo wypromowana przez youtuba.

Opublikowano

Nas krytykujesz jako przeciwników a sam mówisz jak typowy fanboj. Gra jest po prostu nudna, a popularna bo wypromowana przez youtube.

Ja powiem tyle gra ma potencjał i zasługuje na to by pojawić sie na forum.

Opublikowano

Nas krytykujesz jako przeciwników a sam mówisz jak typowy fanboj. Gra jest po prostu nudna, a popularna bo wypromowana przez youtuba.

Krytykuję wasze podejście do sprawy, jest taka gra jak HurtWorld i świetnie. Znalazł się ktoś, kto zaproponował stworzenie działu dla tej gry i od razu mpcowskie podejście "Nie!!, Gówno!, Do dupy!, C*****o!, Żal!!" i sranie w banie. Podaliście dziecinne uzasadnienia swoich niezadowoleń!! Co ma grafika do tego, czy ta gra się tutaj pojawi, czy nie??!!!!! Może wywalmy starego CS 1,6, bo grafika w nim ssie!!!! Wywalmy dział WarRock i Battlefield, bo te gry się nie umywają do CS GO!!!!! Wywalmy jeszcze Minecrafta i Terrarie ze swoimi zjebanymi grafikami, w ogóle jakim to się cudem znalazło na tym forum??!!!!!! Pewnie się ktoś pomylił!!!!!! Tak, na 100% się ktoś pomylił, przecież po godzinie te gry się nudzą!!!!! Jedynie CS GO jest wspaniały i można w niego grać 25 godzin na dobę!!!!!  

Następnym razem się zastanówcie, zanim skrytykujecie, albo skończcie najpierw gimbaze, a dopiero potem zabierzcie się za wstawianie postów na forum.

Opublikowano

albo skończcie najpierw gimbaze,

I kto to mówi

Nawet jak by już powstał ten dział to i tak by potem wylądował w Inne Gry FPP tak jak Rust, więc nie ma sensu by w ogóle go tworzyć.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Ale kogo interesuje wasza opinia na temat gry? Innym może się podobać, więc dział może powstać. Spora część forum nie przepada za grą Minecraft, a jednak dział tętni życiem.

Jestem za stworzeniem działu dla tejże gry.

Tak.

Opublikowano

Jest spore zainteresowanie na forum, gra jest popularna (youtubery nagrywajo i te sprawy), tylko obawiam się, że za miesiąc wszyscy o niej zapomną ;/

Niech będzie, może się uda ;d

Tak.

giphy.gif

Opublikowano

Gra ma swój klimat i fajnie się w nią grą, a najlepiej w kilka osób. Mi podczas gry sprawia dużo zabawy. Nie jest tak, jak piszecie - że nudzi się po godzinie. Ja jak usiądę, to mogę pograć 2-3 godziny i mi się nie nudzi. Jest sporo serwerów, gdzie najczęściej gracze, to Polacy. Przydałaby się ta gra w tym dziale - na internecie (wg. mnie) jest mało poradników do tej gry.

Tak.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Tematów o tej grze wysypało jak grzybów po deszczu i co chwilę pojawiają się nowe, według mnie przyda się dział.

Gra jest nowa i ma potencjał, żeby zadomowić się na forum.

Tak.

Opublikowano

­

Nie, marna kopia innych survivali która nudzi się po godzinie.

Nie nudzi się tak szybko jak Rust.

Hurtworld to zwykła kopia rust'a z inną grafiką i samochodami

Nie

Ta gra ma dużo lepszą grafikę od Rust'a, a samochody dodają jej smaczku, gracze wręcz walczą o ich posiadanie.

To ty chyba nie widziales Rusta (nowa wersja) na max detalach..

@ Tak, gra jest popularna.

image.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Każda gra zasługuje na szansę.

Forum na tym nie traci, a może przez taki dział pozyskać nowych użytkowników.

Na tak.

1980497.jpeg
Opublikowano

Każda gra zasługuje na szansę.

Forum na tym nie traci, a może przez taki dział pozyskać nowych użytkowników.

Na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...