Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tablet wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś ciekawego tableta. Chciałbym żeby miał:

- 8" +

- 16 GB + i wejście na karte

- android 5 +

- rozdziałka jakaś ładna żeby nie było pikselozy

- jakaś konkretna grafika i procek

generalnie tablet do większych gier typu hearthstone/order&chaos bo chcę w końcu odciążyć telefon. Myślałem nad nvidia K1, ktoś miał i testował? Budżet mam aktualnie 450 zł ale bardzo szybko się powiększa i do miesiąca-dwóch uzbieram 2x tyle. Bateria nie musi urywać dupy, od tego jest powerbank.

Osobom proponującym ios lub wphone z góry dziękuję, szkoda waszego i mojego czasu.

Opublikowano

Nvidia K1 Shield jest dobrym tabletem. Mogę Ci go polecić, aczkolwiek wybór należy i wyłącznie do Ciebie.

Opublikowano

Mogą być używane?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Nie, chciałbym nowy.

Wiecie czy da się przez 3g grać tak jak przez wifi? Bo na tym mi bardzo zależy żeby np podczas 8 godzinnej podróży móc sobie pograć w jakiś fajny tytuł z pc.

Opublikowano

Shield nie ma wejścia na kartę. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest Lenovo S8-50L (z modułem LTE) masz wejście na kartę SIM/microSD do tego urządzenie jest oparte na procesorze intela, ma świetny wyświetlacz i wcale nie taką złą baterię, tylko idioci nie potrafią zrozumieć że jak się nie ma karty SIM w środku to trzeba włączyć tryb samolotowy. 

lownfast

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...