Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktywacją email konta nexus

Skayblas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

założyłem konto nexus. wysłali mi email z linkiem aktywacyjnym, gdy klikne na niego to pisze "przepraszamy - użytkownik nie istnieje".

kiedy się loguje do nexona to pisze że musze aktywować konto. jak mam to zrobić, kiedy jak klikam na ten link w mailu to za każdym razem pojawia się komunikat że "taki użytkownik nie istnieje" 

Opublikowano

założyłem konto nexus. wysłali mi email z linkiem aktywacyjnym, gdy klikne na niego to pisze "przepraszamy - użytkownik nie istnieje".

kiedy się loguje do nexona to pisze że musze aktywować konto. jak mam to zrobić, kiedy jak klikam na ten link w mailu to za każdym razem pojawia się komunikat że "taki użytkownik nie istnieje" 

@Skayblas

Wiem, że to dosyć durne pytanie, ale... Próbowałeś utworzyć nowe konto, posługując się adresem mailowym innego usługodawcy? Jeżeli problem występuje także i w tym przypadku, pozostają ci dwie możliwości. Odczekać pewien czas i ponowić próbę, bądź też skontaktować się w tej sprawie z pomocą techniczną Nexon (oczywiście angielską, gdyż w polskiej odpowie ci automat...). 

Opublikowano

problem naprawił się sam. następnego dnia - dzisiaj - poprosiłem o przesłanie nowego maila aktywacyjnego i ten już zadziałał. dziwna sytuacja, bo mój brat zakładał konto kilka dni temu i u niego nie było takich błędów. niemniej jednak problem rozwiązany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...