Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z siecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam problem tego typu ze nie mogę wejść do navi/sftp w navi mam taki błąd -  2003 can't connect to MySQL on serwer (IP ) (10060 "Unknow Error ") . 

Sprawdzałem 2 razy sysinstall wszystko jest ok  w ustawieniach mam karte hamachi ale dalej nie działa co to może być ?? Dodam że po zainstalowaniu hamachi nie miałem karty sieciowej nie czytało mi wgl jej wiec ja zainstalowałem ręcznie czy to może mieć wpływ na to ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

do zamknięcia poradziłem sobie z problemem odinstalowałem hamachi i te karty sieciowe i wszystko działa :)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...