Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktora Postac Lepsza Do Pvp?

Xerox94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie oto moje propozycje postaci ktorymi moglbym zagrac : knight 2h sword , orc berserker 2h sword , human archer << ktora z tych postaci jest najlepsza do pvp i dlaczego??? oczywiscie na wyzszych lvlach ^^ z gory dziekuje. Na wyzszych lvlach czyli 60+ 70+ itd...

Opublikowano

Dlaczego do PvP wybrałeś bronie z dużą liczbą skili aoe?? :huh: Co do tych opcji co podałeś to są one beznadziejne na PvP, te postacie świetnie spisują sie w PvE. Radził bym ci wybrać Human Knight 1h Blunt z shieldem ponieważ:

1. ma skile skupiające się na jednej postaci, za to dużą siłą, a nie AoE (najważniejsze podczas PvP)

2. ma najlepszy Dmg ze wszystkich broni 1H

3. z tarczą masz większy def i block (bardzo potrzebne w PvP)

4.ma Skill Stun Shock + Skill Shield Bash ;)

Orc Berserker też dobrze spisuje się podczas PvP, gdy chodzi z broniami 1h i tarczą :) co do archera jest to postać do PvE, kiepska do PvP :P

29334.jpg

24026.png

31582.png

Pomogłem Daj +

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie najlepszą postacią do PVP jest Elementalista. Nie będę się ros pisywał ponieważ jestem noobem. Owszem nie ma dóżo Defa Ale jego DMG skili jest naprawde potężne (sam się przekonałem Grając Berkiem) i w dodatku posiada potworki które zadają nie małe DMG. ;)

Pomogłeś: +

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj

i Nie dodawaj tępych komentarzy!!!

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...