Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim - Da się być Legat Rikke?

Sneeze7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chciałbym aby moja postać była Legat Rikke (wyglądała). Może jakiś mod czy komenda? Czy trzeba robić samemu podobną?

Chcesz abym odpowiedział? Dodaj @Sneeze7 do swojego posta!

Opublikowano

Modów na to nie ma, bo widocznie nikomu się ona nie podoba. Ale oczywiście wszystko da się zrobić samemu. Gdzieś był taki mod (musiałbym go znaleźć), którym bezpośrednio z gry eksportujesz headmesh do folderu chargen, i potem wgrywasz go przez racemenu. Jeśli chce Ci się z tym bawić, mogę pomóc. 

Opublikowano

+Jano900 było by fajnie. Nie musi być tylko na Legat Rikke ale na wszystko żeby się przemieniać.

Chcesz abym odpowiedział? Dodaj @Sneeze7 do swojego posta!

Opublikowano

Jak już tak lubisz tą Rikke, to chociaż zaopatrz się w to. Tutaj przynajmniej wygląda jak człowiek. Co do samego procesu zamiany w daną postać, to muszę najpierw zebrać wszystkie potrzebne mody, bo nie pamiętam jak się to robiło. W każdym razie postaram się na dzisiaj napisać instrukcję. 

P.S

Importowanie głów elfów i ogółem "nieludzi" nie przejdzie, nawet z ethereal elven overhaul. Jak nawet masz tego moda, to trzeba będzie twarz poprawiać ręcznie.

Edit

Przeceniłem zdolności tego moda. Nie da się wyglądać jak zwykła Rikke. Można wyglądać tylko jak npc dodany przez modyfikacje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...