Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apple iPhone 6 - Wymiana baterii.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam standardowo podczas wymiany baterii w modelu 4s po ponownym uruchomieniu data ustawiona była na 1 stycznia 1970 co w przypadku iPhone-a 6 kończy się śmiercią :)

Jeśli pod tym względem iPhone 4 & 6 są takie same to raczej bym nie ryzykował :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Żeby można było je wymieniać jak się potrafi wymienić z głową. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Na razie nie spotkałem nikogo kto by miał nie oryginalną i aktualizował.

Uwalony telefon przez nie oryginalny czytnik już widziałem i jak na dzień dzisiejszy wiadomo że to jedyny problem erroru

W sumie jestem za, wymiana na nie oryginalny przycisku to umożliwienie dostępu do WSZYSTKICH danych. Może w zły sposób Apple to rozwiązało, powinny tylko blokować użycie i zmuszać do autoryzowanej wymiany. 

p.s. W Anglii już był problem z blokadą telefonu który miał wymieniany przycisk w serwisie, z tego co słyszałem tak samo jak za granicą właściciel zamierza skarżyć firmę o odszkodowanie za zamierzoną i świadomą  utratę danych z winy producenta.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...