Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc mam pytanie jakie są ceny silków na rusro jak je dostać , ile wychodzi na złotówki i może jak jest jakieś stronki jak zamówić itd . ogólnie prosze o info na temat silków do Rusro

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

allegro.pl

za sms [73 silki za 10 zl]

przez paypal.pl

wszystko jest na ich stronie wybor platnosci...

Opublikowano

a takie pytanie czy jeśli powiedzmy zakupie te 500 silków na koncie na którym nic nie ma tzn jest 1 postac z 1lvl to czy na tej postaci moge kupić dany sprzet i oddać go innej osobie lub sprzedac to na stalu? chodzi mi o to by póżniej konto nie zostało zchakowane z postacia wysoko lvlowa. i jescze jedno jak samemu mozna kupic , wiem prezz co itd ale gdzie>?

ale czy napewno wszystkie?np. tickety, pety , grab pety, itd? te co sa na isro jako bound.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a takie pytanie czy jeśli powiedzmy zakupie te 500 silków na koncie na którym nic nie ma tzn jest 1 postac z 1lvl to czy na tej postaci moge kupić dany sprzet i oddać go innej osobie lub sprzedac to na stalu? chodzi mi o to by póżniej konto nie zostało zchakowane z postacia wysoko lvlowa. i jescze jedno jak samemu mozna kupic , wiem prezz co itd ale gdzie>?

Tak da się sprzedawać rzeczy z IM.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...