Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hazard poniżej 18 lat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, wiem, że większość z was to robi, zaczynając od śmiesznego betowania skinami w cs na kasynach online. Chcę się za to zabrać, mam 17 lat, więc nie spełniam podstawowego wymagania, ale czy administratorzy owej strony mogą to jakoś udowodnić? Mam tu na myśli stronę bet at home. Drugie pytanie - na jakiej zasadzie doładowuje się tam konto za pomocą PSC, bo nigdy się tym nie bawiłem. 

Opublikowano

Na stronie podajesz swoje dane i jeśli coś się nie będzie zgadzać to mogą ci nie wypłacić kasy.

Polecam ci Cloudbet - obstawiasz mecze za Bitcoiny, z ich kupnem nie będziesz miał raczej problemu, jedyne dane które podajesz przy rejestracji z tego co pamiętam.to jedynie adres e-mail.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

nie polecam sie bawić w betowanie czegokolwiek na dłuższą metę. ta wiem, ze zaraz sie pewnie znajda mowiacy ile mozna na tym zarobic i ze jak sie umie to niby przynosi zyski ale to i tak kwestia czasu jak trafisz na unlucky serie i przepierdolisz albo wszystko albo wiekszosc. chyba, ze masz jakies wtyki i wiesz kiedy niektóre mecze są ustawiane, wtedy mozna wjezdzac co jakis czas i zbierac profit ;)

Opublikowano

nie polecam sie bawić w betowanie czegokolwiek na dłuższą metę. ta wiem, ze zaraz sie pewnie znajda mowiacy ile mozna na tym zarobic i ze jak sie umie to niby przynosi zyski ale to i tak kwestia czasu jak trafisz na unlucky serie i przepierdolisz albo wszystko albo wiekszosc. chyba, ze masz jakies wtyki i wiesz kiedy niektóre mecze są ustawiane, wtedy mozna wjezdzac co jakis czas i zbierac profit ;)

Nie mówię tylko o meczach, chodzi mi głównie o ruletkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...