Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

A.Bobowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z komputerem.

Ostatnio kupiłem kartę graficzną do komputera ( wcześniej miałem Intel HD Graphics) i od tamtego momentu komputer strasznie mi zamula, zawiesza mi się ( to znaczy, że nic nie mogę kliknąć, ctrl+alt+del nawet nie działa) Wczoraj komputer również sam się po prostu wyłączył :( . Gdy odpalam komputer, zamula mi przy zalogowaniu się.. ( tzn. że jest czarny ekran.. i nie pojawia mi się ekran gdzie trzeba się logować)

I mam też pytanie:

Kupić nowe chłodzenie CPU (mam standardowe od intela) czy może pamięci RAM? ( Mam do wydania ok. 300zł)

Komputer:

CPU: Intel Celeron G1610 2x2.60GHz

GPU: MSI R7 370 2GB

DYSK: WD BLUE 500GB

RAM: 4GB DDR3 od Elixira

PŁYTA: Gigabyte GA-H61M-S2PV

ZASILACZ: Corsair VS450

SYSTEM: WINDOWS 10 HOME

Opublikowano

Zaszalales z ta grafika patrzac jaki masz procesor, kup kostke ramu i ssd jak chcesz rozruszac kompa, nastepnie zmiana procesora na przynajmniej i3 2xxx, lepiej i5 2400 i jest git. Co do chlodzenia to nie napisales jaka masz obudowe, a to wazne.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Procesor w porównaniu z tą kartą się chowa, spróbuj dać i3 bo jeśli bez karty nie zamula to karta obciąża procesor :P­

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...