Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flame w lolu

Zear

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co myślicie o flame i jak z tym walczycie xD 

ja na przykład miałem wygrany mecz ale flejmili mnie ze poszedłem trola tępić :D

Ogólnie siedze w goldzie nie lubie flejmu i nie troluje ale już nie wytrzymałem,

Jak mnie spotkacie to nie flejmcie :D bo pójdę trola

Pozdrawiam.  

Specjalista
Opublikowano

Ktoś flejmuje, albo mu coś odpiszę chyba że jest z Polski, to sobie już daruję, co do flame, niektórzy go mylą ze zwykłą poradą, często kiedy napiszę o tym żeby przestali grać agresywnie, padać co minutę, czy obrażać to kończy się jakimś wybuchem agresji z ich strony, jak zdarzają się takie sytuację, to albo /mute team, /mute all i gram

Opublikowano

Ktoś flejmuje, albo mu coś odpiszę chyba że jest z Polski, to sobie już daruję, co do flame, niektórzy go mylą ze zwykłą poradą, często kiedy napiszę o tym żeby przestali grać agresywnie, padać co minutę, czy obrażać to kończy się jakimś wybuchem agresji z ich strony, jak zdarzają się takie sytuację, to albo /mute team, /mute all i gram

Skąd ja znam te przypadki kiedy próbujesz wytłumaczyć coś komuś, a on odbiera to jako obelgę... Ogólnie kiedy widuję osobę, która stara się źle wpłynąć na swoją drużynę to otrzymuje na dzień dobry mute. Wchodzić w rozmowy z takimi graczami nie ma sensu, nie dość, że psujesz sobie grę to jeszcze nerwy. 

maybenow.png

Specjalista
Opublikowano

Skąd ja znam te przypadki kiedy próbujesz wytłumaczyć coś komuś, a on odbiera to jako obelgę... Ogólnie kiedy widuję osobę, która stara się źle wpłynąć na swoją drużynę to otrzymuje na dzień dobry mute. Wchodzić w rozmowy z takimi graczami nie ma sensu, nie dość, że psujesz sobie grę to jeszcze nerwy. 

Sam kiedyś flame'owałem dużo, ale zrozumiałem że to nic nie daję, a tak wystarczy mute, na koniec gry report, i prawdopodobnie ktoś dostanie ban na chat i tyle, fajnie to działa, szkoda że takiego comunnity nie ma w csie, to tak psuje grę :/

Opublikowano

Witam, co myślicie o flame i jak z tym walczycie xD

ja na przykład miałem wygrany mecz ale flejmili mnie ze poszedłem trola tępić :D

Ogólnie siedze w goldzie nie lubie flejmu i nie troluje ale już nie wytrzymałem,

Jak mnie spotkacie to nie flejmcie :D bo pójdę trola

Pozdrawiam.  

Co ty duzo pisac.. grales jak gowno to cie wyzywali no proste ?  jakos przegralem 200 rankedow i nigdy nikt mnie nie flamil poprostu jak ktos gra jak totalne gowno oraz nie uzywa mozgu to go wyzywaja proste :- ).

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem, czemu ludzie płaczą na flame? Zagrałeś gówno to nie graj w tą grę i nie płacz na flame'rów. Jeśli mam być szczery ludzie który flejmowali innych byli od nich po prostu lepsi. Nie grajcie gówna to nie będzie flame. Ja popełnię błąd to p******e ./mute all na 3 minutki, żeby się nie zdenerowwać,a potem unmute i carruje. Pozdrawiam.

@Edit

Oczywiście sam wyzywam innych ludzi jak mi nerwy pękają po insta locku żaby na poziomie d5 i typ robi 2/8, lub support zagra gówno jebane ( mainuje adc ) a jego duo mnie wyzywa to k***a wyzywam tych gnoi i nie dam im wygrać za to że są debilami.

Opublikowano

Flame? ty chyba sobie jaja robisz, gram u kolegi na silver 4 i jakos tego nie widze.

Oczywiscie ze cos tam wyzywaja sie, chcą sie nawzajem reportowac ale bez przesady, jesli ci to przeszkadza to poprostu przestan zwracac na to uwage, ty im pewnie odpisujesz i sie ciagnie cala dyskusja.

Opublikowano

Mam to gdzieś, nawet ich nie mutuje bo lubię sie pośmiać z poziomu zacofania umysłowego takiego flamera, nawet nie próbuje ich uspokajać ponieważ to nigdy nic nie daje, takim retardom nic juz nie pomoże a ja tylko stracę czas.

Czatu praktycznie nie używam oprócz rzeczy typu 'drake', a jak ktoś mnie próbuje sprowokować to mu najzwyczajniej nic nie odpisuje, co powoduje u takiego prowokatora ogromny poziom rage'a, bo go ignoruję

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Mam to gdzieś, nawet ich nie mutuje bo lubię sie pośmiać z poziomu zacofania umysłowego takiego flamera, nawet nie próbuje ich uspokajać ponieważ to nigdy nic nie daje, takim retardom nic juz nie pomoże a ja tylko stracę czas.

Czatu praktycznie nie używam oprócz rzeczy typu 'drake', a jak ktoś mnie próbuje sprowokować to mu najzwyczajniej nic nie odpisuje, co powoduje u takiego prowokatora ogromny poziom rage'a, bo go ignoruję

Wiesz, ale ci co narzekaja to sami do tego doprowadzaja.

Ktos flami a drugi pisze na czacie ''report xx for flame'' i ciagnie sie klotnia, i wlasnie tacy ludzie pozniej narzekaja.

Jesli komus to przeszkadza to jest sam sobie winien.

Opublikowano

Flejmie i to czasami nawet często chociaż staram się jak najmniej tylko wiecie po 4 razie napisania ss mid oraz pingowania na mapie i zgonu mojego toppera który mnie wyzywa a ja sarkastycznie dziękuje mu za feedowanie mojego mida ciężko jest się nie wkurwić,nawet kiedy sam kupie pinka i pojde mu postawić za niego w krzaki to i tak ginie no k***a już więcej nie da się zrobić albo ten moment kiedy ide gankować i daje znak że zamierzam wbijać oraz żeby nasz dał pushnąć linię dla enemy i ten moment w ktorym wbijam sam a nasz midder farmi pod wieżą i co tu zrobić napisze mid sleep more i oczywiście największy problem czyli focusowanie czyli to co mnie najbardziej w*****a jak w tf np. jedzie jakiś rammus a mój team rzuca się na niego jak na mięso a ja atakuje adc lub apc i wtedy zawsze mój team w końcu ginie i ja też jeśli się nie wycofam a potem oni piszą do mnie no help bo przeżyłem tf Nie rozumiem takich ludzi jak można być takim po prostu zjebem no bo jak inaczej mam to określić oczywiście zdarzają się normalne teamy z którymi da się porozumieć i grać zespołowo ale to rzadkość zapewne głównie przez młodszych graczy mówie tu o wszystkich do wieku gimnazjalnego którzy nie widzą swoich błędów.Nie zamierzam nikogo obrażać z forumowiczów bo napewno są tu wiekowo tacy ludzie.

P.S jak sb z tym radzić ? jak macie załóżmy te 3/1 to oddajcie killa ;) bo napewno innym też się przydadzą i czasem dobrze jest napisać gj lub sry my bad

Opublikowano

Właśnie nie zagrałem jak gówno kierowałem ich :v staty 10/2 w 20 minucie a na topie 2/0 mialem ciągle chodziłem i im pomagałem, nawet dragona dobiłem, na topie grałem , rozchodziło się o to że miałem mniej farmy niż mój enemy tylko, że ja ciągle schodziłem i im pomagałem a on farmił .... 

Opublikowano

­Mała rada na flejm - jeżeli widzisz kogoś, kto ma w nicku PL lub CZ od razu to mutujesz. Taka prawda, polacy moim zdaniem to najgorszy typ flejmera i omijam ich szerokim łukiem i jest dobrze, dobra komunikacja z drużyną, jak wyzywa kogoś wszyscy mutują i wygrana. Nie ma że pójdę trolla - to żałosne, takich ludzi to tylko reportować, powinniście zgnić w brązie >.>. Jeżeli komuś doradzasz, a on zaczyna cię bluzgać - MUTE. Nie sraj żarem bo tylko pogorszysz gościu sytuację. Chyba chcesz wygrać, no nie?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Na to już nic nie poradzisz.

Niestety są tacy ludzie, zazwyczaj ciężko im cokolwiek przegadać i wytłumaczyć bo za chwilę potrafią Cię wyzwać albo jak to niektóre dzieciPL, obrazić Twoją rodzinę.

Nie raz miałam taką osobę i naprawdę się denerwowałam, ale na szczęście jest w grze mute i dobrze się ten przycisk sprawuje :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...