Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tekstura - Obiekty na mapie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanko odnośnie zmiany / edycji tekstury danego obiektu.

Pozyskałem nowe obiekty, wgrałem jak trzeba, wchodze do WE a na mapie jest biała tekstura. Sprawdziłem ścieżki i niby wszystko jest okay tylko zastanawia mnie jeden szczegół 'czy to wgl ma prawo odpalić' ? Tekstura jest w rozszerzeniu JPG a nie w DDS czy tam TGA

wydaje mi się że jpg nie odczyta i dlatego mam białą teksturę ale macie moze jakiś pomysł co zrobić by nie męczyć się z zmianą ścieżek +/- 50 obiektów bo szczerze mówiąc nie chce mi się tego robić  :lenny: Chyba że macie jakiś szybki sprawdzony sposób na to. 

Pzdr.

Opublikowano

Pozyskałeś? Hm.. To w takim razie zwróć się o pomoc do tej osoby, od której pozyskałeś, czyli autora. On Ci na pewno pomoże :)

Jeśli pozyskanie to oznacza podjebanie, to spierdalaj i radź sobie sam xD

Opublikowano

Pozyskałeś? Hm.. To w takim razie zwróć się o pomoc do tej osoby, od której pozyskałeś, czyli autora. On Ci na pewno pomoże :)

Modele były wrzucone na zagranicznym forum więc nie ma tu raczej mowy o kradzieży a ty jeżeli nie masz żadnej sensownej odpowiedzi w tym temacie to się nie udzielaj .. 

Troszeczkę kultury!  o.O  

Opublikowano

Modele były wrzucone na zagranicznym forum więc nie ma tu raczej mowy o kradzieży a ty jeżeli nie masz żadnej sensownej odpowiedzi w tym temacie to się nie udzielaj .. 

Troszeczkę kultury!  o.O  

Tu nie chodzi o kulturę, ja jestem bardzo kulturalny  T_T To chociaż wrzuć link/modele, to sprawdzę co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...