Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyłączanie się Illustratora

Jasian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem gdy chcę otworzyć lub stworzyć nowy projekt w illustratorze wyskakuje komunikat "Program adobe illustrator cc 2015 przestał działać"

dFOoYUj.png

Próbowałem reinstalować program nie pomogło. Aktualizowałem sterowniki karty graficznej też nic nie dało. Pomocy!

Opublikowano

Korzystałeś wcześniej z innej wersji AI czy jest to pierwsza instalacja twoja ?

Opublikowano

Jak na moje, wgrałeś nieodpowiednie amtlib.dll do Twojej wersji i dlatego Ci wywala taki błąd ;]

igNMhIy.png

Opublikowano

Jak na moje, wgrałeś nieodpowiednie amtlib.dll do Twojej wersji i dlatego Ci wywala taki błąd ;]

Korzystałeś wcześniej z innej wersji AI czy jest to pierwsza instalacja twoja ?

korzystałem wcześniej z illustratora, nic nie aktualizowałem, tak z niczego się stało i nie wiem co jest tego powodem.

Opublikowano

Czy w trakcie instalacji, uprzednio odinstalowałeś poprzednią wersję AI ? Powodem może też być Java, niektóre wersje działają na starszych mimo iż jest to najnowsza wersja AI. Nie wiem czy tylko tak się dzieje na El Capitan czy na Windowsie również. 

Opublikowano

Czy w trakcie instalacji, uprzednio odinstalowałeś poprzednią wersję AI ? Powodem może też być Java, niektóre wersje działają na starszych mimo iż jest to najnowsza wersja AI. Nie wiem czy tylko tak się dzieje na El Capitan czy na Windowsie również. 

Miałem illustratora zainstalowanego i normalnie działał aż do czasu, wtedy nic nie aktualizowałem sam z siebie tak, potem go prze-reinstalowałem i nic nie dało.

Jave zaktualizowałem i nic nie daje.

Dodam że photoshop działa normalnie.

Opublikowano

Hm, a jesteś pewny, że masz dobrą wersję, pasująca do twojego systemu?
32 or 62x?

Dodatkowo, pokazuje Ci jakiś konkretny błąd, czy jest on niezdefiniowany?

igNMhIy.png

Opublikowano

Hm, a jesteś pewny, że masz dobrą wersję, pasująca do twojego systemu?

32 or 62x?

Dodatkowo, pokazuje Ci jakiś konkretny błąd, czy jest on niezdefiniowany?

Ściągnąłem wersje z Adobe Creative cloud, ściągnąłem też z innej strony starszą wersję obie są na 62 bitowy system na obu występuje taki sam błąd gdy otwieram plik wywala mi go i pisze "adobe illustrator cc 2015... przestał działać"

więc błąd jest niezdefiniowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...