Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stuny..

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie/problem mam 22 lv i gram blade dancerem 

Otóż muszę przeciwnika zestunować zeby wyjebać mu na ryj takie combo że zesra się na rzadko

Ale nie mam jak... skill który stunuje odblokowuje się na 30 albo 36 lvlu więc jeszcze dużo lvli 

probowalem wszystkiego kupilem nawet gema czerwonego ktory daje stuna na 1 sec ale nic to nie dalo

nwm o co kaman jak robię z kims pvp to tak napierdala że całe pvp mam stuna a ja nie moge nawet na sekundę help 

Opublikowano

Wszystko się zmienia na 45 :)

Radzę Ci spokojnie dobić lv, a zobaczysz co to jest prawdziwe pvp.

Opublikowano

Chłopie, nie oczekuj cudów na takim poziomie. Jeżeli masz problemy z robieniem comba, ponieważ nie możesz go zrobić z jakichś przyczyn to zmień build.. Tym bardziej robienie pvp bez znajomości podstaw jest głupotą i marnowaniem czasu. Lepiej się wziąć za expienie, craftowanie (polecam Soul Wardens) no i przede wszystkim ogarnięciem dobrego eq byś nie odstawał na 45 lvlu z bronią na 30 - widziałem już takie przypadki.  :((

maybenow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...