Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Youtube - wyświetlenia - pieniądze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam parę pytań dotyczących pieniędzy z wyświetleń, otóż jakieś 6mieś temu dodałem na mój kanał 10 różnych filmów typu : śmieszne koty, filmy motywacyjne, różne faile i tym podobne.  Cztery filmy się wyróżniły, otóż jeden o kotach ma w tej chwili dokładnie 293 848 wyświetleń, faile mają 122 382 wyświetleń, motywacyjny z Jeffem Seidem w roli głównej ma ponad 439 283 tyś wyświetleń ostatni jest filmem typu " When fighters UFC lose control " ma 301 539 tyś wyświetleń w przeciągu 6mieś zdobyłem  4tyś subskrybentów, mam partnera ale nie powiązałem konta youtube z kontem adsense i teraz pytanie, czy te pieniądze przepadną czy może one "gdzieś" tam są tylko wystarczy połączyć konto i pokażą się w rubryce zarobionych pieniędzy ?

Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Reklamy nie były wyświetlane, więc zarabiać zaczną od momentu połączenia.

Opublikowano

Reklamy są wyświetlane.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Reklamy są wyświetlane.

Może wszyscy twoi widzowie  mają adblocka ?

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Reklamy są wyświetlane.

Źle to ująłem, były wyświetlane, ale bez twojego zezwolenia, więc to są ich reklamy a nie twoje, tylko yt na nich zarabia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...