Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie mmo Aion czy GW2 czy TERA :)

beblok20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam sie w ktora gre zagrac poniewaz graficznie wszystkie sa git ale nie wiem jak w grze i prosilbym o opisanie i pomoc mi w wyborze 1 z tych 3 gier z gory dziekuje i pozdrawiam :)

Opublikowano

Wymieniłeś 3 gry, które bardzo się od siebie różnią. Osobiście odrzuciłbym natychmiastowo Aiona, ponieważ ta gra polega na p2w. Z tego co słyszałem Tera od jakiegoś czasu również jest nastawiona na zbieranie pieniędzy od graczy, więc jedynym najrozsądniejszym wyborem na tą chwilę jest Guild Wars 2.

Co do tych różnic, chodziło mi o to, że GW2 jest bardzo specyficznym MMO, ponieważ nie ma tam w ogóle questów. Lvlujesz postać poprzez wykonywanie lokalnych wydarzeń (serduszek lub eventów), z czego serduszka bardziej przypominają typowe questy. Mimo tego ta gra zyskała uznanie w moich oczach, więc mogę ją spokojnie polecić. Jeśli chodzi o Tere, różnica polega na tym, że jest to gra z systemem non-target, który nieco utrudnia rozgrywkę, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. 

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...