Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje online

McsMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.

Możecie polecić jakieś zawody amatorskie 5v5 gdzie może L# jest niedozwolony, ale można się pokusić o używanie go  :D

Chodzi mi tylko o zawody online.

Z góry dzięki

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Możecie polecić jakieś zawody amatorskie 5v5 gdzie może L# jest niedozwolony, ale można się pokusić o używanie go   :D
Chodzi mi tylko o zawody online.
Z góry dzięki

Grać na L# na amatorskich zawodach? Nie da się być większym zerem

Opublikowano
Chcesz grac jakies turnieje na skryptach? No po prostu szczyt cebulactwa

Masz ty troche godnosci czlowieku?

To dla ciebie 

comment_NL4O7ywDLeEXayVxR4yWzp5OVsghIIgU

Opublikowano

Chcesz grac jakies turnieje na skryptach? No po prostu szczyt cebulactwa
Masz ty troche godnosci czlowieku?

Nie obrażaj cebul !

Autor tematu przekroczył wszystkie granice swojej godności.

Opublikowano

http://events.eune.leagueoflegends.com/

Oficjalna strona Rito, tam muszą być wszystkie turnieje inaczej rito nie przyzna nagród ( chyba, że jest to osobny system taki jak kiedyś Ingato, gdzie nagrody dają sami od siebie ) 

Jeśli chcesz inny serwer to po prostu zamiast EUNE wpisujesz np. euw xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

nawet jakbys je wygral z 2 pentakillami w 1 meczu to jestes i tak dla kazdego zerem

z postow wynika se jestes cebula i nie masz godnosci i ja sie pod tym podpisuje

dalbym to na szczyt glupoty mpc forum ale nie chce mi sie

Opublikowano

Ja rozumiem grać w jakiegoś metka gdzie nie trzeba mieć umiejętności to na czitach sobie możesz pobiegać, ale lol to gra która wymaga czegoś i ja to lubię w tej grze nie itemy a skill cie czyni dobrym, po co ci ten bot naucz się grać wiesz jak przyjemnie karać nobków swoim własnym skillem w grze? pozdrawiam!

"na normale to bym się nie odzywał ale serio turnieje?"

Bez nazwy.png

Specjalista
Opublikowano

C**j wam do tego biedaczki.

Wyzywasz od biedaczków, a chcesz wygrywać turnieje oraz prawdopodobnie nagrody jakie się tam znajdują za czołowe miejsca, za pomocą L# jebane zero xD

Opublikowano

C**j wam do tego biedaczki.

Poczułem się obrażony i żal mi cb dzieciaku bo niczym siebie nie reprezentujesz. "Biedaczki" wyrażanie się w taki sposób oznacza że sam zazdrościsz innym tego czego sam nie masz i zapewne mamy doczynienia z aroganckim gimbuskiem lub z osobą u której mózg skończył się rozwijać na poziomie gimnazjalnym.Pozdrawiam

P.S Ostatni mój post w tym temacie nie mam zamiaru zbliżać się do mądrości autora

Opublikowano

To nie temat do rozprawiania na temat moralizacji użytkownika. Przypominam, że posty niezwiązane z tematem oraz wszystkie wyzwiska i flame będą odpowiednio karane.­

Opublikowano

To nie temat do rozprawiania na temat moralizacji użytkownika. Przypominam, że posty niezwiązane z tematem oraz wszystkie wyzwiska i flame będą odpowiednio karane.­

A jak pies ci wpierdoli kapcie to go poglaszczesz, czy go nauczysz, zeby juz tak nie robil?

Po to jest internet, zeby sie czegos nauczyc, a nie uzywac bezmyslnie jak malpa.

@ANTIWARN! 

Na tej stronce sa jakies turnieje http://events.eune.leagueoflegends.com/

Opublikowano

CO WY CHCECIE ON JEST TYLKO UZYTKOWNIKIEM KTORY CHCE NA LATWIZNIE WYGRYWAC SOBIE NAGRODY (PIENIEZNE LUB RP) I NAZYWA JESZCZE NAS BIEDACZKAMI. PRZECIEZ NIC ZLEGO NIE ZROBIL ZACHOWAJMY TROCHE KULTURKI

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

wiekszosc co doatalo warny nie chcialo go ovrazic czy cos tylko przekonac go zeby sie ogarnal bo grac na skryptach i to jeszcze na turnieju to szyt idiotyzmu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...