Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AMX CDC VS SU 122 44

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie co wybrać żeby się lepiej grało a szczególnie dużo ZARABIAŁ grałem ISU czy  13 90 więc trochu doświadczenia mam chodzi mi bardziej i kasę i który czołg dobry. Dzięki liczę na odp 

Opublikowano

Su to 7 TD, CDC to 8 med. Nie ma co porównywać. 2 bardzo różne czołgi, inne tiery, różne zalety, różne style gry. Ja mam CDC i jestem bardzo zadowolony, najprzyjemniejsza zarabiaczka. 

Opublikowano

No to już chyba wiem a jak tam losowanie często wywala na  10 

Opublikowano

Czy często? CDC da się grać na Xt, największym problemem jest wtedy camo, bo ma takie samo jak amx 50 100 (jeśli mnie pamięć nie myli). Podczas strzału jest to wartość zaledwie 2,5%. Penetracja wystarcza na większość czołgów, nie ma potrzeby ładowania golda.

Czołg jest przyjemny i uniwersalny, ma dobrą mobilność i depresje, w dobrych rękach jest w stanie wiele zdziałać. Bolączką może być też arta, a gra nim bez żarówy jest praktycznie niemożliwa. 

Opublikowano

Dzięki perki mam coś z 4 albo 5 więc spoko biorę amx może nie będę żałować ale po trochu się nauczę 

Opublikowano

jeszcze 1 a jaki sprzęt eksploatacyjny dawać 

Opublikowano

Ja nie wożę gaśnicy, bo czołg się nie pali, a ammorack potrafi paść 2 razy w ciągu bitwy.

Jeśli chodzi o wyposażenie to dosyłacz, wenta i stabilizator.

Opublikowano

Ja nie wożę gaśnicy, bo czołg się nie pali, a ammorack potrafi paść 2 razy w ciągu bitwy.

Wenta ? Chyba nie

Optyka zamiast wenty

Optyka? Tym czołgiem się nie świeci, bo nie ma camo. Wentylacja to lepszy wybór, jednak co kto lubi. Ja wolę wentę.

Opublikowano

Wenta ? Chyba nie

Optyka zamiast wenty

Optyka? Tym czołgiem się nie świeci, bo nie ma camo. Wentylacja to lepszy wybór, jednak co kto lubi. Ja wolę wentę.

Ty nie masz komuś świecić, tylko sobie, szybciej zobaczysz przeciwników

390 podstawy nie jest złe, z wenta jeszcze lepiej.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Wenta ? Chyba nie

Optyka zamiast wenty

Ty nie masz komuś świecić, tylko sobie, szybciej zobaczysz przeciwników

390 podstawy nie jest złe, z wenta jeszcze lepiej.

Nie twierdzę że to złe rozwiązanie, jednak ja wolę wentę, delikatnie szybsze przeładowanie itp.

CDC nie jest czołgiem na 1. linię, chociaż w niektórych sytuacjach dodatkowe ~40m widzenia się może bardzo przydać, jednak nawet w ruchu LT pierwsze wyspotuje nas, nie my jego.

Opublikowano

jeszcze 1 a jaki sprzęt eksploatacyjny dawać 

Naprawa, apteczka i kawa <- przy premce.

Tam za często magazyn pada, potrafi 2 razy w ciągu 1 meczu. Nie ma co ryzykować, bo te 10% na nic się nie zda przy 2krotnie dłuższym czasie ładowania. 

Opublikowano

Trudno porównywać MT, i TD. Ja ze swojej strony mogę bardziej polecić SU, dosyć łatwo nią nabijać DMG, no chyba że wyrzuci Cię na dół tabelii, wtedy możesz mieć problem z przebiciem, lecz tragedii nie ma. Do tego dochodzi niezły fun. :)

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...