Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam licencji do serwera 3.0.11.4

pomocnicy3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Licencja nie jest pod daną wersje serwera bo jest ogólna ;p chyba że nie masz liki chcesz ja zdobyć ale to jedynie crack :D ;p a mpc nie wspiera piractwa ;p 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Chcesz postawić nowy serwer, czy potrzebujesz klucza z 32 slotami na VoiceVPS?

Za darmo możesz mieć licencje non-profit, lecz nie możesz na niej zarabiać i posiadać publicznych kanałów.

http://npl.teamspeakusa.com/ts3npl.php

Również za darmo możesz mieć serwer z 32 slotami na własnej maszynie (dedyk, VPS, PC) lub VoiceVPS.

Licencje są ogólne dla wszystkich wersji serwerów.

Opublikowano

Za darmo możesz mieć licencje non-profit, lecz nie możesz na niej zarabiać i posiadać publicznych kanałów.

Również za darmo możesz mieć serwer z 32 slotami na własnej maszynie (dedyk, VPS, PC) lub VoiceVPS.

jak robie ten o podanie adresu to mam Your request cannot be processed. The email address you entered was NOT FOUND in our system. Please check your email address and try again. If you continue to have problems, please open a ticket for further assistanc

Opublikowano

jak robie ten o podanie adresu to mam Your request cannot be processed. The email address you entered was NOT FOUND in our system. Please check your email address and try again. If you continue to have problems, please open a ticket for further assistanc

Ciekawe jak robisz podanie jak teraz są aplikacje off. 

NPL registrations are currently CLOSED
NPL Applications are open from Monday 3:00 AM through Friday 7:00 AM US Pacific Time, excluding holidays.
Opublikowano

@matej654321

Czytaj ze zrozumieniem. Nie określił się kiedy napisał aplikacje.

Od poniedziałku do piątku można składać aplikacje o NPL.

@pomocnicy3

Jakiego maila używasz w aplikacji?

Nie może być to mail, założony np. na gmail, onet lub interia. Musisz mieć skrzynkę ze swojej strony www.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Istnieją 4 typy licencji:

1. NPL - NonProfit license (dla klanów,rodzin,studentów,przyjaciół) brak możliwości zarobkowych, jest darmowa uzyskiwana przez złożenie podania (więcej info PW, chętnie pomogę)

2. AAL - Annual Activation License (Do wszystiego prócz hostowania serwerów) można zarabiać, płatna (Ważna Rok)

3. ATHP - licencja hostingowa (nie muszę chyba tłumaczyć) płatna od serwera, ważna 1 msc.

4. Crack - piracka licencja - kończy się banem dla serwera

~Pozdrawiam Dominikoso

Opublikowano

@pomocnicy3

Dalej masz problem z tym emailem w aplikacji? Na pewno poprawnie go wpisujesz?

Niestety ale zespół TeamSpeak słabo walczy z tymi crackami a szkoda :(­

Podaj mi jakiś dowód, że na forum istnieje link do pobrania tego.

Pan chyba nie wie, że to co dzieje się na jakimś tam serwerze, bądź że ktoś ma crack licencje to Nas jako moderacje nie obchodzi, interesuje Nas tylko forum.

Wkrótce zaostrzymy przepisy w prezentacjach i nie jesteśmy w stanie nic więcej zrobić, jak możemy udowodnić jakiemuś użytkownikowi, że ma crack'a.

Też jestem nie zadowolony z aktualnej "kondycji" TeamSpeak, lecz jedyne co mogę zrobić, to tylko zgłaszać. <.< 

Opublikowano

@pomocnicy3

Dalej masz problem z tym emailem w aplikacji? Na pewno poprawnie go wpisujesz?

Niestety ale zespół TeamSpeak słabo walczy z tymi crackami a szkoda :(­

Podaj mi jakiś dowód, że na forum istnieje link do pobrania tego.

Pan chyba nie wie, że to co dzieje się na jakimś tam serwerze, bądź że ktoś ma crack licencje to Nas jako moderacje nie obchodzi, interesuje Nas tylko forum.

Wkrótce zaostrzymy przepisy w prezentacjach i nie jesteśmy w stanie nic więcej zrobić, jak możemy udowodnić jakiemuś użytkownikowi, że ma crack'a.

Też jestem nie zadowolony z aktualnej "kondycji" TeamSpeak, lecz jedyne co mogę zrobić, to tylko zgłaszać. <.< 

już zamykam temat xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...