Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przemyślenia nt. społeczności + screeny.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnimi czasy zastanawiam się na społecznością, czy to oni są tak słabi? Czy poziom gry który osiągam jest troszkę za duży na społeczność? Osobiście uważam że gram jak gó.. Nie przykładam się, gram często pod wpływem czy też po prostu słucham głośno muzyki i mam bekę. Więc chyba jakikolwiek skill odpada. Nie wiem co o tym sądzić aczkolwiek myślę że tutaj również się naczytam :P

PS Że build jest do kitu możecie nie pisać, dla mnie jest okey.
Za każdym razem gdy gram robię hard cary.

su2TP.jpg
12715816_1056579071049800_46838330585240
dR7Bo.jpg

Widzę teksty tego typu.

kTY2Q.jpg

Czym to jest spowodowane? Zawiść, zazdrość czy może zwykłe bezmózgowie z strony graczy?

PS# Screeny są z konta znajomego któremu pomagam wbić 30lvl (utracił stare konto). Nick zasłoniłem żeby nikt mu tam nie pisał itd. Mój nick to RooTfl - tak czy siak ktoś by znalazł konto jak by chciał, po historii innych.

Opublikowano

chłopie nie dość, że grasz na smurfie, to jeszcze max 20 lvl. Nic dziwnego, że gra wydaje Ci się taka prosta. A co do tych komentarzy to olewaj to, ludzie ból dupią i tyle :v

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

To zależy od farta i od ELO spokojnie wystarczy tylko z jakiś rok aby skończyć jak ja bo ja to jestem chyba jeden z nielicznych gracz którzy mieli coś takiego a mianowicie.

Gram już około 3 lata na starcie łatwo nie było ale że wtedy to gra jeszcze raczkowała to każdy był w miare równy i tak mijały miechy i moałem już 30 noi byłem w miare dobry potem grałem ligi na con i dobiłem gold(wtedy nie było kwalifikacji więc uznaje to za sukces) i co potem? Przez dwa kolejne sezony siedzie w srebrze bo mi za op enemy wybiera gra przez to że wcześniej byłem dobry gra się mści

Wniosek nie martw się będzie gorzej xD

Opublikowano

Do wbicia 30 poziomu społeczność to, według mnie, porażka. Wybierzesz boga, którego ktoś chciał i przez cały mecz siedzi taka osoba na afku, a czasem zaczyna cię blokować. Po osiągnięciu maksymalnego poziomu jest już znacznie lepiej. Chociaż nie ukrywam, na Arenach (normalach) ludzie są serio pełni zazdrości. Bardzo często spotykam się z sytuacją, kiedy ktoś ma szansę wbić pentę, a koledzy z teamu za wszelką cenę starają się mu ją zabrać. Na całe szczęście nie ma tutaj możliwości zabijania graczy ze swojego teamu, bo wtedy dopiero byłaby porażka. 

Jedynie wysoki i dobry poziom jest na rankedach. Jeśli dojdziesz do platyny, masz raczej spokój i nie ma tam takich osób. Na amerykańskich serwerach też jest zdecydowanie lepsza społeczność, ale za to są lagi. Cóż można poradzić... taki jest świat i lego mieszkańcy. 

Przyznam szczerze, że do 30 poziomu można wbić bardzo ładne staty, bo poziom jest niski, potem już gorzej. 

Opublikowano

chłopie nie dość, że grasz na smurfie, to jeszcze max 20 lvl. Nic dziwnego, że gra wydaje Ci się taka prosta. A co do tych komentarzy to olewaj to, ludzie ból dupią i tyle :v

Serio nie ma znaczenia czy to smurf czy nie, bynajmniej w moich osiągnięciach. Jak gram czymś czym mi wychodzi to zrobię grę nawet sam.

https://www.smitegame.com/match-details/?match=224648258
https://www.smitegame.com/match-details/?match=224392981
https://www.smitegame.com/match-details/?match=224316236
https://www.smitegame.com/match-details/?match=223130443

Jedyne co widzę to różnice w grze, na niższych poziomach poziom jest troszkę wyższy co mnie przeraża. Na 30lvl'ach każdy myśli że jest Bogiem, ma racje ale tylko w grze. Dajmy ares 10sec do ulta, jakiś randomowy bakasura wbije się solo umiera, zwyzywa każdego że nikt mu nie pomógł (jak dostał 3 ulty na starcie to nawet Bóg by mu nie pomógł). Tym sposobem ma się takich 3 kretynów w drużynie którzy będą skakać solo w na pięciu. Wtedy kończysz mecz kolo 10:1 przegrywając albo 3:20 bo cały Twój team nie żyje cały czas a w bazie stać nie ma sensu. Ale @Lukora pocieszasz, czasem mam wrażenie że Hi-Rez podnosi statystyki graczy dodając boty z nickami jak gracze poziom easy..

Opublikowano

Ludzie do 30 lvl to żadne wyzwanie i do tego na casualach co już w ogóle się w głowie nie mieści.

Wbij 30 lvl, diamond to pogadamy bo tak to ja nawet na swoim smurfie ile razy miałem pente (też coś koło 20 lvl).

A no i Ty chyba nie widziałeś jacy ludzie są poniżej 30lvl w grze LoL, tam to dopiero patologia.

VNp6c2U.png

Opublikowano

widac,ze gra na smurfie.ja gram areny 2 lata i najwiecej fragow widzialem 26 na najwyzszym poziomie wsrod graczy wiec pozdro smerfik

Opublikowano

Na 20 levelach może coś zabijasz, jednak grając na 30 levele już nie jest tak kolorowo, z tego co widzę.

k725d1.jpg

Nie rozumiem czego ty oczekujesz od ludzi, którzy dopiero poznają tą gre.  o.O

A co do komentarzy, kto by się tym przejmowal. xD Jesli cie to w*****a to po prostu blokuj takich gosci po meczu i tyle.

asdf1234

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...