Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wyskakujące okna z reklamami

Krunitso

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Piszę tutaj, by zwrócić się do was o pomoc. Otóż od dłuższego czasu nęka mnie pewien problem. Mianowicie podczas korzystania z internetu, dosłownie na każdym kroku wyskakują mi nowe karty z reklamami gdy kliknę w jakiekolwiek miejsce na stronie lub strona sama zmienia się na inną, zazwyczaj "www.utrack.pw/sh/". Szukałem w internecie już wielu rozwiązań. Skanowałem komputer antywirusem, ADWcleanerem, malwarecleanerem itp. Przeszukiwałem komputer w celu znalezienia jakichś programów, które mogły to spowodować. Problem pojawił się w sumie sam z siebie. Nic raczej nie pobierałem, lecz mogę się mylić. Także proszę Was o pomoc z moim problemem. Może Wam się uda.

Dodaje zdjęcie w załączniku na którym jest pokazana ta strona.

Chyba podałem wszystkie informacje ale jeśli coś mi się przypomni lub poprosicie żebym napisał to dopisze.

Z góry dzięki za pomoc. 

post-1483737-0-39637500-1455409562_thumb.png

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.malwarekillers.com/how-to-remove-utrack-pw-pop-up-ads/

Zależy gdzie jest zagnieżdżone to gówno. Poczytaj ten artykuł ewentualnie wejdź w dodaj i usuń programy i wywal wszystko co ma dziwne nazwy czego nie instalowałeś. 

Jeśli nie pomoże to pisz. Oczywiście użyj metod które opisane są w artykule. 

Zbieram +

Opublikowano

Spróbowałem za pomocą tego co mi wysłałaś, a w dodaj i usuń programy już sprawdzałem wiele razy, ale i tak sprawdziłem raz jeszcze. Nie pomogło nic więc zacząłem jeszcze trochu grzebać, jakimiś programami czyścić rejestr, skanować pliki i dalej nic. W końcu znalazłem jakąś wtyczkę do chrome, która blokuje te okna, pop up'sy itd. Jeśli ktoś by chciał to nazywa się ona Popup Blocker pro. Także problem uważam za rozwiązany przynajmniej na razie. Jeśli jednak coś by się jednak nie zgadzało jeszcze to napisze. Wielkie dzięki za pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...