Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Territorial Battle

Damn.♥

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Hey, chciałabym się dowiedzieć o co chodzi z tymi bitwami? Chodzi mi o te 3 punkty na mapie Signi - Kenoa, Attika i Deluan.

Chodzi mi, jak wziąć w tym udział? Podobno trzeba mieć jakiś klucz, a skąd go wziąć to nie wiem o.O

Bardzo mi zalezy na Kenoa, tam jest Hol wiedzy, z tego co pamiętam, farmiło się tam ap :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Eeee ale nie musisz mieć terytorium, żeby tam wejść na zapieczętowany hol wiedzy, ponieważ wejście jest obok (taki czerwony rift). Musisz tylko wydropić http://aiondatabase.net/en/item/185000223/ leci czasami z mobów i z questa z signi). Ale ten hol jest inny... tam już nie masz takich skrzynek z kompozytami, jakieś apeki owszem są ze skrzynki na końcu.

Opublikowano

Żeby wziąć udział w walce musisz mieć klucz.

Klucz dostajesz z Questów legionowych jak masz 8lvl legionu. Specjalna Zakładka "Territory Legion Task" . Questów są 3 rodzaje :

Zabić 6 Atakujących twoją mapę czyli np Vengar (gram asmo ) Czyli zabić 6 przeciwnej rasy na twojej mapie.- Wykonać 24 razy

Zabić 6 Obrońców czyli iść przez Rift (Szczelinę)  i zabić przeciwną rasę na ich mapie. - Wykonać 24 razy

Zabić 6 Mobków z Chaos Riftów  - Wykonać 48 razy.

Jak wykonacie wszystkie te Q dostaniecie klucz, ale dostanie go osoba która Wykonała najwięcej Questów więc uwaga bo trafia się że dana osoba zabiera klucz i nie oddaje liderowi wiadomo Ludzie...

Kiedy lider / Deputy ma klucz pod G ma zakładkę Territory battel i tam zapisuje legion na wybrany garnizon. Jak jesteście zapisani idziecie na dany garnizon i wchodzicie w 12 os się bić. Jak znajdę filmik to dam jak to wygląda. Grupa z która ma najwięcej punktów otrzymuje na tydzień dany garnizon.

Najlepszy szczegół pierwsze 3 Grupy na jednym garnizonie otrzymują za sam udział te same nagrody

20x Ceranium Medal - Którymi można handlować !

1x Augment - Wbija w wszystkie itemki jakie masz założone dostaje tylko lider.

Opublikowano

­

Eeee ale nie musisz mieć terytorium, żeby tam wejść na zapieczętowany hol wiedzy, ponieważ wejście jest obok (taki czerwony rift). Musisz tylko wydropić http://aiondatabase.net/en/item/185000223/ leci czasami z mobów i z questa z signi). Ale ten hol jest inny... tam już nie masz takich skrzynek z kompozytami, jakieś apeki owszem są ze skrzynki na końcu.

Poważnie? Wszystko w tej aktualizacji popsuli -,-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

Poważnie? Wszystko w tej aktualizacji popsuli -,-

Tak ale z 3 ostatnich mobków jest szansa na boxa z Stigma ale to taka szansa mam wrażenie 0.00000000000000001%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...