Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet lte bez limitu?...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Planuję zmianę dostawcy internetu posiadam słaby internet radiowy 6mb , chciałbym przejść na internet LTE tylko pytanie jaki , chciałbym mieć nieograniczony limit ponieważ przez miesiąc jestem w stanie zużyć 100GB+ transferu , czy polecacie internet np.Plus/Orange/Play/T-mobile? Czy ten internet po wykorzystaniu pakietu danych ktory sie otrzymuję bardzo mocno zwalnia ? Jaki jest ping w grach itd?

Opublikowano

Posiadałem internet LTE z Play " nielimitowany ", ale po wykorzystaniu 100GB prędkość spada do 1 mb/s...

Musisz pytać otwarcie przy wyborze internetu, bo aktualnie mam również internet " nielimitowany " z Play, ale prędkość spada po wykorzystaniu 50gb, wiedziałem o tym doskonale, ale na moje potrzeby wystarcza. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Nie polecam LTE bez limitu 

Plus.pl LTE bez limitu

Po złożeniu zamówienia w sklepie Internetowym będziesz mógł aktywować usługę „LTE bez limitu GB" (koszt 10 zł/mies.). za pośrednictwem infolinii, logując się do Plusonline. Dzięki tej usłudze po wykorzystaniu pakietu danych będziesz mógł korzystać z Internetu LTE z prędkością do 5 MB/s. Usługa dostępna w zasięgu LTE

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Ja mam internet  w play na kartę i po 100 GB mi nie przycinają.

A jaki jest ping na tym internecie? Znalazłem u nich na stronie takie oto cuś : 

''Po przekroczeniu 100 GB sieć Play zastrzega sobie prawo do obniżenia prędkości transmisji danych. Wówczas w przypadku danych pobieranych maksymalna prędkość będzie wynosić 2 Mb/s oraz 348 kb/s w przypadku danych wysyłanych.''

Opublikowano

Ja mam internet  w play na kartę i po 100 GB mi nie przycinają.

A jaki jest ping na tym internecie? Znalazłem u nich na stronie takie oto cuś : 

''Po przekroczeniu 100 GB sieć Play zastrzega sobie prawo do obniżenia prędkości transmisji danych. Wówczas w przypadku danych pobieranych maksymalna prędkość będzie wynosić 2 Mb/s oraz 348 kb/s w przypadku danych wysyłanych.''

Mi ani razu nie przycieli. Siedzę w 3g, może dlatego. Mam 7 km od nadajnika lte.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Serdecznie odradzam plusa. Pierdolą o nielimitowym internecie, a po tygodniu odcinaja Ci neta (32kb/s, niczego nie zrobisz ;) )

w skrócie, wypierdolą Cię na kasę

W Play po przekroczeniu 100gb pobierałem z prędkością ponad 200kb/s, zawsze to więcej niż 32kb/s :D

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Serdecznie odradzam plusa. Pierdolą o nielimitowym internecie, a po tygodniu odcinaja Ci neta (32kb/s, niczego nie zrobisz ;) )

w skrócie, wypierdolą Cię na kasę

W Play po przekroczeniu 100gb pobierałem z prędkością ponad 200kb/s, zawsze to więcej niż 32kb/s :D

Jednak nie wezme internetu LTE , ja na swoim komputerze przez miesiac zużywam ponad 100gb a mam jeszcze 2 kompy na ktorych jest zuzywane po 50gb ;p , dzieki all za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...