Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek skilla? Co doradzicie?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatni w cs:go szło mi bardzo dobrze. Ciągle na pierwszym miejscu, ewidentnie kerowałem gry, dobrze strzelałem z AWP (miałem ten ruch myszki, szybkość), a nawet robiłem zaje**ste no scope! B)  Z dnia na dzień nic nie umiem. Zamykam tabele, strzały są nie celne, spadam z rangi, a z AWP nawet trafić nie mogę.. Czy jest możliwe, że to tak będzie ciągle ?! Czy to może trzeba zrobić jakąś przerwę czy bardziej się rozgrzać ?

Proszę was o pomoc. Chciałbym znowu tak grać! Nie możliwe, że z dnia na dzień zapomniałem jak się gra. Podajcie mi jakieś sposoby, cokolwiek... 

Opublikowano

Może trafiałeś na samych noobów?

Ćwicz i tyle. Pobierz sobie jakieś mapki do treningu celność itp. i po prostu graj.

giphy.gif

Opublikowano

proponuje zagrac faceita i potrenowac na słabszych :D ( jeżeli masz minimum DMG ) mi to troche pomogło :D drugie to mapki jak kolega wyzej pisał . sproboj moze zmienic czułość myszy , mi jak nie szło to zmieniałem kilka mniej zebym miał latwiej nacelować przeciwnika :D moze cos pomoze

Opublikowano

proponuje kupić jakies konto w silverze i tam bedziesz mial staty na pewno dobre a tym samym poczujesz sie op i wtedy wbija na maina i lecisz z koxem ;) pozdrawiam

Opublikowano

Dziękuje wam za odpowiedzi. Polubiłem każdą :) Koledzy mówili, żeby grac na botach, którzy z nożami latają na specjalnych mapach. A może i trafiłem na noobów bo to było ok. 9 rano a wtedy grałem wieczorami. Spróbuję też z tym kontem na silverach (mam takie jedno g1, bo koledzy mają silvery i tam z nimi czasami gram). Może poczuję się lepiej i forma wróci :P

Opublikowano

wylacz komputer i wyjdz na spacer, zrob przerwe od cs'a tak na tydzien :) mi pomaga

Opublikowano

Mi pomagają haxy VIP Project od Waldka z pewnego forum. Ogólnie fajna zabawa, przyjemność wyżycia się na śmieciach które cheatowały kiedy chciało mi się grać czysto w ten shit. 30 zl/msc psc i sobie śmigasz, od 2 lat 0 detekcji, faceit i esl niewykrywa także git.

Opublikowano

@up Nie dzięki nie lubię grać na haxach. :D

@JaroTt Nie jestem nerdem i spędzam czas na dworze. Ale akurat zaczęły się ferie i szkoda tak wieczorami nie "ponerdzić" :/

Opublikowano

Ja natomiast dołączam się do pytania, ale jak trenować z AWP. Otóż latem, można by powiedzieć, że miałem bardzo dobrą formę. Strzelałem celne no scope'y, szybkie quick scope'y i w ogóle, bardzo celnie grałem. Teraz, od grudnia nie potrafię grać z AWP, nie wiem czym to jest spowodowane, po tym przerzuciłem się na Rifles'y (AK,M4) i obecnie bardzo dobrze mi z nich idzie, ale nadeszła mnie taka chęć, żeby powrócić do czasów gdy byłem z awp takim mini(mini)kennyS. Jak trenować gierę z AWP?

Opublikowano

Wyjdź na spacer, świeże powietrze zawsze pomoże i ogólnie jest potrzebne. Zrób sobie przerwę od gry na 1-2 dni, a jak nie chcesz to nie graj mm'ów. Ściągnij sobie jakieś mapy do treningu i graj dm'y - zwykle od cs'a albo na serwerze wszyscy na wszystkich.

Opublikowano

Szczerze? To zrób sobie przerwe z tydzień i wgl nie myśl o CS. Po prostu odczuwasz zmęczenie tą grą nawet ci się nie wydaje ale tak jest.

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Ogl zrób sobie trochę przerwy (kilka dni) później polecam jakieś aim mapy itp. Żeby ćwiczyć refleks itp. I będzie troszkę łatwiej. I pamiętaj zawsze przed meczami czy coś zagraj sobie dm z 30 min. Pomaga.

Pozdrawiam! ;)

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...