Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Bóg do 5500 op :D

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Szukam jakiegoś Boga z potężnym DMG :P. Dokładniej. Ma być OP w c*** i troszke tankowaty (wytrzymały) oraz żeby grało się nim przyjemnie. Poziom trudności obojętnie :)

Nagradzam lajkami !!!

Opublikowano

Odin, tankowaty i ma dmg.

Choć postać nie może być tankowata jeżeli nie masz buildu pod atak i defense

VNp6c2U.png

Opublikowano

Hmmm... zabójcze DMG ma na pewno Loki, ale jest on papierowy. Myślę, że Twoje oczekiwania może spełnić Zeus; budowany w 3/4 pod wartość ataku, zadaje ogromne obrażenia i potrafi się sporo czasu utrzymać. Poza tym, jak kolega wyżej wspomniał Odin. Jak będziesz go budował z naciskiem na atak, może zabić na jeden skok większość magów. Poza tym, bardzo wytrzymały. 

Opublikowano

Amatarasu, bellona, chaac, herc, odin, ravana, vaman, sol, zeus, hades, ymir.

Troszkę tego jest, każdy warrior budowany pod atak 3/4 jest op i trzyma, a reszta to w sumie zależy jak budujesz i grasz :)

Opublikowano

@up ymirem grałem i nie ma dobrego dmg :)

Czekam na propozycje jeszcze :D

Ymir ma bardzo dobre damage, mozna go zbudowac pod damage i wali po 180 z hita :), na ulty mozna wysiagnac spokojnie 1+k.

Moc magiczna dochodzi do 450.

dfepyc.jpg

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Mnie sie zdaje ze to temat typu : dajcie mi boga tak zebym kosil. Super dmg i wytrzymalosc.

Kazdym bogiem bedziesz kosil jak go dobrze poznasz. Glownie mocne i slabe strony postaci swojej a pozniej innych. Smite to gra druzynowa. Jesli szukasz boga ktory jest bardziej indywidualista to na mysl przychodzi mi jedynie loki, ale jego kazdy na arenie instatn lockuje

Opublikowano

Zhong, Fenrir, Zeus (pod cd rozpierdala all na 1 i 3 oprócz tanków), Tyr, Apollo. Możesz kupić też Rajina, który wyjdzie w next patchu.

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...