Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Martian Madness

Azulmario

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w terrarie od niedawna z kumplami. Pokonaliśmy mechaniczne bossy, Planterę itd. itd. Chcielibyśmy zrobić teraz to Martian Madness (raz już nam przyszło z mojej winy niechcący). Teraz chcemy jeszcze raz (mamy lepszy bronie, zbroje itd). Jak znajdujemy Martian Probe podchodzimy w zielony stożek, staje się czerwony i odlatuje. I w tym momencie nic się nie dzieje. Przeczytałem na wiki i wiem że nie może być Lunar Event na świecie. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Próbowaliśmy z 3 razy i nic. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?

Opublikowano

Moim jedynym pomysłem jest to że na świecie trwa jakaś inna inwazja, piratów na przykład.. Ile razy tak wam się zdarzyło?

Gracie na normalnych plikach czy TShocku?

Opublikowano

Martian Madness może być aktywne razem z innymi eventami oprócz Lunar Event. Może to być jakiś błąd świata. Jeżeli macie poprzednie save'y to spróbujcie na nich lub z pliku świata z rozszerzeniem .bak usuń .bak, żeby przywrócić kopię zapasową świata.

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Opublikowano

Ogarnąłem już to (dziękuję za odpowiedzi). Nie wiedzieć czemu parę razy nam się to nie aktywowało. Dopiero dzisiaj za którymś kiedy Martian Probe mnie "zeskanował" poleciał w górę i zaczęło się ale byłem wtedy sam na serwerze więc może wina tego. No to jak wcześniej mówiłem dziękuję za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...