Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Najlepiej około 5" cali i żeby długo bateria trzymała. Tak myślę budżet do 400 zł. 

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Tak jak w temacie. Najlepiej około 5" cali i żeby długo bateria trzymała. Tak myślę budżet do 400 zł. 

Doogee x5

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Doogee x5

W sumie spoko lubię takie. Tylko bateria będzie długo trzymać?  (2400 mAh) przy ciągłym korzystaniu z internetu słuchaniu muzyki itp.

Opublikowano

Doogee x5

W sumie spoko lubię takie. Tylko bateria będzie długo trzymać?  (2400 mAh) przy ciągłym korzystaniu z internetu słuchaniu muzyki itp.

Ja w swoim Świętej Pamięci Goclever Quantum 400 Lite, przy korzystaniu z Chrome/Soccer Manager 2015, bateria wytrzymywała około 1-3 godziny, a jej pojemność to tylko 1600(mAh). Tak więc myślę że na 4 godziny powinna wystarczyć. Mówię to z własnych doświadczeń, żadnym ekspertem nie jestem.

Przejrzałem jego specyfikacje i zrobiłem dla Ciebie małą tabelke:

Plusy (+):

- Dosyć długi czas na baterii.

- cena.

- Dobry w tej cenie na papierze.

Minusy (-):

- Brak szkła Gorilla Glass.

- Kiepski aparat.

- Nie ma diody powiadomień.

@NieMojeKontoxD

Opublikowano

Doogee x5

Ja w swoim Świętej Pamięci Goclever Quantum 400 Lite, przy korzystaniu z Chrome/Soccer Manager 2015, bateria wytrzymywała około 1-3 godziny, a jej pojemność to tylko 1600(mAh). Tak więc myślę że na 4 godziny powinna wystarczyć. Mówię to z własnych doświadczeń, żadnym ekspertem nie jestem.

Przejrzałem jego specyfikacje i zrobiłem dla Ciebie małą tabelke:

Plusy (+):

- Dosyć długi czas na baterii.

- cena.

- Dobry w tej cenie na papierze.

Minusy (-):

- Brak szkła Gorilla Glass.

- Kiepski aparat.

- Nie ma diody powiadomień.

@NieMojeKontoxD

Doceniam i w sumie chyba, raczej na pewno go kupię :) . I to chyba na tyle. Do zamknięcia !

Opublikowano

Doogee x5

Na internecie znalazłem zdjęcie robione jego aparatem:

thpuFHZ.jpg

Zdjęcie wykonane w ciemniejszy dzień (z i bez lampy)

Zdjęcia wykonane w normalny dzień

fNxgRij.jpg

Podkreślam że zdjęcia nie są moje, oraz nie jestem ekspertem. :)

Mam nadzieje że pomogłem.

@NieMojeKontoxD

PS: Po kupnie napisz na PW, jak się sprawuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...