Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty męskie do 400 zł

Dranny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedługo kupuję nowe buty, ale nie wiem dokładnie jakie :D Zastanawiam się nad New Balance Vazee 530. I właśnie zwracam się z prośbą do was abyście podesłali mi jakiieś buty (styl młodzieżowy, ale nie trampki) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ciekawy jestem kiedy upadnie moda na chińskie Nike, Adiki czy inne Reeboki, które wytrzymują pół roku. Ja już rok temu, czyli w wieku 17 lat to dostrzegłem i teraz wole kupić buty marki Lasocki, Timberland itp.

No, ale... "klient nasz pan".

Jordany retro 1.

Opublikowano

Ciekawy jestem kiedy upadnie moda na chińskie Nike, Adiki czy inne Reeboki, które wytrzymują pół roku. Ja już rok temu, czyli w wieku 17 lat to dostrzegłem i teraz wole kupić buty marki Lasocki, Timberland itp.

Jordany retro 1.

Moje aktualne NB są bardzo wygodne i wytrzymałe :)

Moje nike po 8 miesiacach użytkowania również w stanie idealnym, jeżeli nie potrafisz szanowac butów to nie hejtuj ze rozjebales je po 3 miesiacach uzytkowania..

Może jordany 1 mid białe? ;)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Jordany retro 1.

Moje aktualne NB są bardzo wygodne i wytrzymałe :)

Moje nike po 8 miesiacach użytkowania również w stanie idealnym, jeżeli nie potrafisz szanowac butów to nie hejtuj ze rozjebales je po 3 miesiacach uzytkowania..

Może jordany 1 mid białe? ;)

Mówie, że są gównianie robionie, i również szanuje buty. :)

Opublikowano

Jak podróby z allegro bierzesz to się nie dziw ;)

Ja nie miałem z tym nigdy problemu.

Jordan 1 są spoko, białe i czarne też, ale również w innych barwach 

Opublikowano

Jordanów nie polecam, kupiłem za 600 PLNów na worldboxie czy innym badziewie i dzięki bogu udało mi odzyskać pieniądze. Takiej mizernej jakości za tyle pieniędzy to ja nie widziałem. Najki nie są złe, ale do 300 PLNów, bo ich jakość jest tragiczna. Adidas robi lepsze jakościowo buty, a jeżeli szukasz czegoś w stylu New Balance to polecam Fluxy zx mi.

Opublikowano

No asicsy są z*******e, ale trójeczki. Nie miałem okazji przymierzyć, więc na razie nie kupiłem, bo może być różnie z tym, wygląd na propsie, ale nie wiadomo jak będą na mnie leżeć. Jakość raczej dobra, bo to Japonia i asics ;)

Opublikowano

Jordany retro 1.

Przecież Lasocki to jedno z największych ścierw.Ojciec kupił buty i rozwaliła mu się podeszwa na drugi dzien :v

Polecam jakieś fluxy albo maxy.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

No asicsy są z*******e, ale trójeczki. Nie miałem okazji przymierzyć, więc na razie nie kupiłem, bo może być różnie z tym, wygląd na propsie, ale nie wiadomo jak będą na mnie leżeć. Jakość raczej dobra, bo to Japonia i asics ;)

Smiało kupuj, marka sama w sobie. Bardzo wygodne buty, noga nie boli, ani nic. Polecam bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...