Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Pomoc w znalezieniu skryptu - Xerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, jest jakiś naprawdę dobry skrypt do Xeratha który może równać się ze skryptami L#? Który harashuje dobrze q rozciągając skill do granic możliwości a także perfekcyjnie trafia ultem? Bo nie wiem czy warto kupić xeratha pod skrypty EB. Gram do tej pory Viktorem z eb i prócz tego że ult zasysa pod względem latania za przeciwnikiem to jest świetny, aczkolwiek nie da się nim wygrać samemu gry, fizz jest dobry ze skryptami eb ale na początku słabo się nim strasznie gra, annie też mi się zbytnio grać nie chce na midzie więc jakie są jeszcze bardzo op postacie na środkową aleje z eb?

Opublikowano

Xerath od Hellsinga jest okej, ale jak dla mnie nie perfekcyjny. Harras z q - jest dobry, ale jeśli chodzi o ulta to nie zawsze trafi albo często zmienia target, zamiast zabić tego na low to strzela w jakiegos typa innego xD sa różne ustawienia ulta niby, ale czy to cos da

Opublikowano

Właśnie zauważyłem że ult kiepsko targetuje, dodatkowo E zasysa jeżeli chodzi o celność czy rzuca podczas harashu nawet gdy przed przeciwnikiem jest minion :/

Opublikowano

Jak w temacie, jest jakiś naprawdę dobry skrypt do Xeratha który może równać się ze skryptami L#? Który harashuje dobrze q rozciągając skill do granic możliwości a także perfekcyjnie trafia ultem? Bo nie wiem czy warto kupić xeratha pod skrypty EB. Gram do tej pory Viktorem z eb i prócz tego że ult zasysa pod względem latania za przeciwnikiem to jest świetny, aczkolwiek nie da się nim wygrać samemu gry, fizz jest dobry ze skryptami eb ale na początku słabo się nim strasznie gra, annie też mi się zbytnio grać nie chce na midzie więc jakie są jeszcze bardzo op postacie na środkową aleje z eb?

polecam nie grac na kseracie bo dostaniesz perma po paru dniach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...