Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi LoL?

Woxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam pytanie.

Czy pójdzie mi LoL? 

Processor: 1,6 ghz

RAM: 1GB

Karta Graficzna: Intel HD Graphics Media Accelerator 3150

EDIT: Przepraszam bardzo za zły poddział nie wiem kiedy kliknąłem na ten poddział.

­

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

podaj model procesora, a nie ghz :D

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Ja mam minimalnie lepszy PC, ale też mam 1 GB ram i nie pieprzcie, że za mało ramu.

Mam Radeon x1050, 1 GB ram, Intel Pentinium 4 2,8 i mam stałe 30 na najniższych z częstymi spadkami jeżeli masz włączone dodatkowe programy.

Ja mam już słabo, więc u Ciebie nawet nie warto próbować.

Opublikowano

Zapewne kolega ma Intela Atom... :D

Netbook? :v

5-9 fps, z klateczkami... Z jednym botem idzie wygrać, ale już 3 imposibro :D

Opublikowano

Kumpel ma podobny jak nie taki sam komputer i na full low, najniższa rozdzielczość wyciąga ok. 30 fps.. 

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Takie tematy jak dla mnie zbedne przecież to nie Aion i nie waży 40gb+ bez kitu...

Zresztą naprawde jak komuś na najniższych już LoL nie śmiga to żeby tu nikogo nie urazić ale co wy próbujecie z gierkami odrazu odpusccie i zainwestujcie w kompa najpierw.

Opublikowano

za mało ramu i bardzo slaby procesor,  nawet na najnizszych nie bedziesz plynnie gral

tez tak myslalem, dopóki nie odpaliłem lola na 2 rdzeniowym intel celeronie 1,5ghz i karta zitegrowana nvidia  530 :D no tyle że ramu miał 4gb.. zapierdalało na wysokich w 30 fpsach, w team fightach mocne spadki do 15 :D W dodatku to był notebook :D

PS, po taktowaniu twierdzisz ze procek jest slaby? pls.

Natomiast jezeli chodzi o autora to raczej nie pograsz, bo twoja karta graficzna nadaje sie do grania w węża jak za czasów noki 3310 :D

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...